Triere, græske krigsskib statue. En oldgræsk galej med tre rækker årer

Varenummer: 77762
Tilgængelighed: PÅ LAGER
1799,00 DKK

figur af en oldgræsk galej med tre rækker årer

   Triere var et populært skib i den antikke verden, især hos grækerne og romerne. Tjek den græske Kraken triere-statue. Dette veldetaljerede skib er lavet af polystone og har et brunt skrog. Skibets stævn ligner en fisks ansigt, mens agterenden ligner dens hale. Dette var et populært design hos de antikke grækere. Lige over øjnene til fiskeansigtet er en lille vædderhoveddetalje.

   Den sidder i toppen af ​​stævnen med en skjoldlignende spids bagved. Langs siderne er der rækker af årer, der bruges til at flytte og manøvrere skibet. I midten har masten et stort sejl. Et brunt kraken-design pryder sejlet. Samlet set kommer denne skibsstatue med en sort displaybase. Den understøtter skibet med to stolper. Forneden har den en rektangelform med støbte kanter langs toppen. Denne figur af triere er en fantastisk tilføjelse til enhver boligindretning, kontorplads eller græsk samling.

Materiale:
Triere figur er lavet af polystone som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver. Er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.
Dimensioner:

Vægt:     Højde: 26,00 cm,
Bredde: 21,50 cm,   Dybde:  34,50 cm

   Triere er et tre-rækket skib, en oldgræsk galej med tre rækker årer. I starten var det roning, og så var det en sejl- og robåd, af romerne kaldt en "trirem". De var meget manøvredygtige og kunne være 38-41 m lange og 3-5 m brede, dybgang op til 1,9 m, deplacement 70-90 tons. Hastighed op til 9 knob med årer, 12 knob med sejl og 6 knob marchhastighed. Næbbet var beskyttet af en kraftig vædderstævn, som regel bronze, som var trierens hovedvåben.

   Skibets besætning bestod af 170 roere, 13 sømænd, rorsmanden, kommandøren og fire af hans assistenter samt en musiker, der, mens han spillede aulos, gav roerne rytmen. Der var normalt omkring 10 hoplitter (op til 40 under kampforhold) og 4-5 bueskytter i en triere. Alle medlemmer af besætningen på græske skibe var frie mænd, hvor roerne kom fra samfundets fattigste lag, men aldrig under tvang.

   Taktikken for datidens var begrænset til ramning eller boarding. Græske triere var (sammenlignet med fønikiske eller persiske skibe) meget lave og derfor mere modstandsdygtige over for sidevind i kamp. På grund af betydelige designforskelle opførte de athenske trierens skrog sig også bedre på bølger og under indgreb med fjendtlige skibes skrog. Hvis det var umuligt at gå ombord eller ramme fjenden, kunne kaptajnen på trieraen prøve endnu en teknik: han ville bruge sit modløb til næsten at støde mod fjendens skibsside. I sidste øjeblik gemte roerne deres årer under dækket, og triere brækkede modstanderens årer, hvilket gjorde ham ude af stand til yderligere kamp.

Veronese Brandmand figur

Veronese brandmand figur

   Hvis du kan lide vores statue af triere, bestil smuk figur i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror.

   Du skal se på andre produktkategorier, der også opfylder kriterierne for fødselsdagsgave til ham, julegave til hende eller gave til børn. Vi kan tilbyde gode varme tøfler dame, hjemmesko herre og uld sutsko til børn. De opfylder gode standarder, mens de opretholder meget lave priser, de er perfekte som gaveideer til mors dag, gode studentergaver og endda som gaver til bedsteforældre.
   Du kan købe uld eller filt sutsko eller læder slippers herre og slippers dame som en perfekt julegave mand, gave til veninde, gode gaver til ham eller gaveidéer sidste øjeblik, samt en billig og praktisk gave til en bror, søster eller ven.

   I en anden kategori finder du et meget stort udvalg af gode gas lightere. Naturligvis kan disse kun være gaver til voksne. Ikke desto mindre vil deres høje kvalitet og mangfoldige design og frem for alt gunstige priser helt sikkert imødekomme de krævende menneskers forventninger. Vi tilbyder gas lightere og elektriske USB lightere, stormlightere med stærk tre - fire flammer til cigaretter, cigarer og pibelightere.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Triere figur kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billig gave til brandmand, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij