Udsøgte Fabergé-stil glasægpynt. ægformede julekugle i sølv. H 9 cm

Varenummer: 90-F204-215-S003-70488
Tilgængelighed: PÅ LAGER
139,00 DKK

Smuk glas sølvfarvede Fabergé æg. H: 9 cm

   Gør dig klar til at tilføje et strejf af elegance og luksus til dit juletræ med vores udsøgte Fabergé-stil glasægpynt! Udformet med præcision og sans for detaljer, kommer dette fantastiske ornament i en glitrende sølvfarve, der smukt vil komplementere enhver ferieindretning.

   Med en højde på 9 cm er denne ægformede dekoration den perfekte størrelse til at hænge på dit juletræ eller vise på et stativ. Det indviklede design er prydet med et diamantformet glitternet og en række funklende gennemsigtige krystaller, der tilføjer et strejf af glamour og sofistikering til dine festligheder.

   Uanset om du ønsker at starte en ny tradition eller føje til din eksisterende samling, er denne fabergé-stil glasægpynt et must-have for enhver juleentusiast. Det er også en vidunderlig gave til familie og venner, der sætter pris på de finere ting i livet.

   Gå ikke glip af muligheden for at løfte din juleindretning med denne fantastiske dekoration. Bestil din i dag og gør denne jul til en virkelig uforglemmelig en!

   En juletræskugle i form af et fabergé-stil glasæg i sølv, dekoreret med et diamantformet glitternet og gennemsigtige krystaller, ville være en vidunderlig julegave til familie, venner, kolleger eller bekendte, der fejrer jul og nyder at dekorere deres juletræer.

   Du kan præsentere dette ornament til enhver, der nyder at samle julepynt, eller til en, der sætter pris på unikke og elegante genstande. Du kan også give den som værtindegave, hvis du skal til en fest eller middag.

   Alternativt, hvis du ikke er sikker på, hvem du skal give ornamentet til, kan du donere det til en velgørende organisation eller organisation, der indsamler gaver til mennesker i nød i feriesæsonen. Dette kan være en vidunderlig måde at sprede glæde og lykke i julesæsonen.

   Vigtig information til købere af vores glasjulekugler.
Julekugler af glas er meget sarte og skrøbelige. På grund af disse egenskaber kan de blive beskadiget under forsendelser fra Maxgaver til dig.
Hvis du på dagen for modtagelsen af ​​pakken med kugler bemærker at nogle er blevet beskadiget, tag et billede af hele emballagen med julekugler og send det til Maxgaver. På dette grundlag modtager du en refusion for hver beskadiget julekugle.

Ved at klikke på billederne nedenfor kan du finde andre dekorationer til dit juletræ og et stativer til glas julekugler samt billige produkter, der er perfekte som en dejlig julegave under juletræet eller til bryllupsgave, housewarming gave, fødselsdagsgave og mors dag eller fars dag gave. Vi har et meget stort udvalg af varme uld- og filt hjemmesko samt unikke bronze Veronese-figurer, der er perfekte til fødselsdagsgaver eller bryllupsgaver. I tilbuddet finder du også smukke gaslightere og cigaretæsker i mange designs og farver som gave til mor eller far gave. En meget spændende kategori er smukke kunstige blomster i enkeltkviste og i buketter, der ser levende ud.

Skarlagenrøde julekugle med gulddekoration og vinterlandskab

Skarlagenrøde julekugle
med gulddekoration og vinterlandskab

filtstøvler/uldstøvle til mænd

filtstøvler/uldstøvle til mænd

HØJE SUTSKO TIL KVINDER

HØJE SUTSKO TIL KVINDER

Stor julglaskugle fra Polen i blank guld og et vinterlandskab

Stor jule glaskugle
og et vinterlandskab

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Polske glas sølv
æg kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre spændende, smukke og billig glas æg a la Fabergé, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij