UNIK STORMLIGHTER. Eksklusiv lighter med en rød flamme

Varenummer: 375-1-01/02
VÆLG FARVE:
  • grå
Tilgængelighed: PÅ LAGER
219,00 DKK

Eksklusiv lighter med en rød flamme i to farver at vælge imellem

   Stormlighter i to farver til at vælge imellem, grå og guld. Lighteren har intens rød flamme og et oplyst lille vindue, hvorigennem du kan se gasniveauet. Den lyser, når klappen løftes.  Eksklusive, metal gas lightere med en unik form og design.  En unik, praktisk gadget, en perfekt lighter til en gave til en ryger. Fra tændere med guld og grå kan du vælge den farve, der passer bedst til dig.Dette genopfyldning lighter alle dine rygning venner vil beundre. Høj kvalitet, afbalanceret design og fremragende pris. Dette lighter ikke lade dig ned. Selv i uslebne vind og ugunstige vejrforhold, vil give dig en fakkel flamme. Designet med en unik kurve, denne lighter passer perfekt i hånden. Bliver slanke, enkle, og genopfyldning er tre af de vigtigste ting at have for en ryger på farten og helt ærligt, den guld eller grå farve er bare virkelig super.

   Den perfekt formede blå fakkel flamme er sikker på at tegne øjnene af dem omkring dig. Denne genopfyldning gas lighter alle dine rygning venner vil beundre. Dette lighter er forbløffende. Lad gaslighter fra Maxgaver tryllebinde dig med sin moderne udseende.

Vælg den lighter model, der bedst passer til dine præferencer, når du bestiller.
   Gløde lighter til tider også kaldet stormlighter. Det er fordi det virker perfekt godt i vanskelige, selv ekstreme vejrforhold. Dens brug er ikke begrænset på nogen måde kun til brænding af cigaretter og cigarer - er den ideelle følgesvend af både rygeren, som kok eller turist. Med hendes hjælp kan bekvemt lyser op en grill selv på den regnfulde dag. Hvis du kan lide vores billige små gaver til kæresten, bestil smuk lighter i dag.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Kvalitets lightere kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke, eksklusive og billige gaver til kæresten, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij