VÆGUR. Unik vægdekoration, steampunk vægur i form af et stort bi

Varenummer: 77408
Tilgængelighed: GAVER PÅ LAGER
699,00 DKK

vægdekoration, steampunk vægur.

   De intricacies af en insekt krop er egnet til en damp-tema form. Fremstillet af koldstøbt bronze, væg ur Steampunk bi har et metal udseende. Mekanisk bi med nitter og tandhjul af kobber og messing. Håndmaleri skaber sit rustikke, antikke metalliske udseende. En rund, analog urskive er placeret i midten af ​​bierens badge og informerer om romerske cifre i de dekorative værktøjer. Dette steampunk vægur fungerer godt i steampunk miljøer samt dagligdags hjemindretning og alle, der ser det, vil være glade for deres charmerende, mekanisk inspirerede stil og detaljer.

Materiale: støbekoldt (en type af ler, støbning) dække af bronze pulver, hånd maleri.
Dimensioner:  Højde: 23,00 cm,   Bredde: 25,00 cm,   Dybde:  4,60 cm,  Vægt:  620 g

   Dette smukke objekt er ikke et legetøj, men et kunstværk for kenderen, er perfekt i alle detaljer. Meget elegant, meget dekorative, ser godt ud i alle rum. Håndmalet, håndpoleret og underskrevet mærke Veronese. Forestille sig, hvordan dette smukke punkt vil dekorere dit interiør. Det vil se fantastisk ud på grund af det stilfulde design du kan give denne fantastiske vare som en gave til fans af steampunk stil og dens farverige historie. Hvis du køber fra os et par kopier af klassiske skulpturer, du kan har et lille museum i dit hjem.
   Denne figur kan være et godt valg, når du har brug for en gave til en mand på fødselsdag eller som julegave til forældre. Det passer perfekt til indretningen af ​​ethvert kontor eller stueværelse.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billig steampunk vægur til
pynt til væggen, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij