VALENTINS GAVE. Flot polystone figur af blå himmel fe på marmor tronen

Varenummer: 77037
Tilgængelighed: PÅ LAGER
699,00 DKK

Flot polystone figur af blå himmel fe på marmor tronen

   Shimmer, fe princess, figurine lavet på baggrund af billedet Selina Fenech. Skildrer en blå himmel fe med gennemsigtige vinger hvilende i en afslappet stilling, håndmalet i fantastiske nuancer af blå og lilla. Den hersker over månen feer sidder højt på hendes trone. Hun smiler sagte, når hun overvejer en anmodning om sin afgørelse. Shimmer statuen af Selina Fenech skildrer en scene inspireret af akvarellen af samme titel. Den kongelige fe sidder i lotuspositionen udgøre afslappet. Den ene hånd hviler behageligt på det ene knæ, mens den anden støtter hagen. Et par gennemsigtige sommerfuglvinger strækker sig fra ryggen.

   En firkantet stenpiedestal tjener som sin trone. En stor cirkulær sten med gamle symboler danner bagsiden. Stjerner og skyer tilføjer et mystisk tryk til sin krakkede marmorfinish. Farverne i hendes lange flydende kjole matcher de blå, hvide og lilla nuancer af hendes trone. Hviler højt på hendes marmor tårn, den blå fe, sidder stille roligt og overvejer nattehimlen, drømmer om, hvordan livet kan være som ud over stjernerne. Shimmers vinger er gennemsigtige og sarte som en sommerfugl, og hun afgiver en blå-violet glød til hvad hun berører.

   Shimmer er et imponerende detaljeret stykke af kunst, at ingen fairy eller fantasy kunstsamling burde være uden! Fremragende kvalitet med ekstraordinære detaljer og brug af farve til at skabe en fængslende og iøjnefaldende figur.

Dimensioner:
Vægt ca: 1,00 kg,   Højde: 23,00 cm,
Bredde: 17,00 cm,   Dybde: 15,00 cm


Materiale:
udformet fra polystone

Denne smuk figur fra Maxgaver, som du kan købe til kun kr. 699,00 er leveres direkte til din adresse – fragtfrit.
 

   Der er en masse valentins gave, men første gang du har mulighed for at købe en spektakulær, dejlige figur af blå himmel fe fra indsamling af vores butik for unik gave. Ser mere følelsesmæssige. Kun nåde og skønhed. Er et syn at beskue. Trylle lidt magi i dit hjem med tilføjelse af vores statuetter samleobjekter!

   Skulpturen er støbt i polystone som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver, der giver det øgede vægt og en porcelæn eller "stenlignende" fornemmelse. Polystone er meget holdbare og leverer en renere, mere omfattende repræsentation af en original skulptur end andre almindelige materialer. Unicorn Studio bruger polystone, fordi det har en utrolig evne til at indfange den mindste detalje, hvilket gør det uovertruffen i samleobjekter fremstillings materialer.

   Polyresin er en harpiksblanding generelt anvendes til statuer, figurer og dekorative møbler. Det er et robust materiale. Additiver kan inkorporeres i forbindelsen for at øge materialets styrke, reducere dens vægt, tilføre varme stabilitet, dekorative effekter, og så videre. Polyresin er også kompatibel med en lang række forskellige finish, herunder maling og metalliske finish, hvilket er grunden til mange dekorative stykker er lavet af dette materiale.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Polystone figur kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billige valentins gave, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij