VARME SUTSKO DAME. 100% naturlige merino uld. Eksklusiv kvinde gaver

Varenummer: PW - 09
VÆLG STØRRELSE:
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
Tilgængelighed: PÅ LAGER
259,00 DKK

VARME SUTSKO DAMER

   100% naturlige merino uld i laveste pris. Vores hjemmesko er lavet af dobbelt lag 100% naturlige merino uld; såler hjemmesko er lavet af ægte blødt læder i beige. Sål har 2,5 cm tykkelse og er sammensat af to lag, dvs. uldskind, skum og et lag af skind. Ulden er også karakteriseret ved fugtoptagelse egenskaber hvilket gør at fødderne ikke sveder. Uld hjemmesko akkumulerer ikke støv. Hertil kommer hjemmesko er behagelige og bløde ved berøring. Uldens overflade stimulerer nerveenderne og derved forbedrer blodcirkulationen i fødderne. Dame hjemmesko i fåreuld er et moderne, komfortabelt og varmt forslag til kvinder og piger i alle aldre.

Hjemmesko lammeuld

Varme tøfler

   Hvis synes du det kunne være en god, billig små gaver, det er lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil varme sutsko til dame i dag og husk at vælge størrelse. Det er lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil en lille ting i usædvanlig levende regnbuens farver i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Vil det være de bedste afgørelse du nogensinde har lave. Det koster kun 239 kroner. Denne pris er en enestående mulighed. Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at få fingre en små gave til en speciel person i dit liv.

   Besøg vores hjemmeside regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til Hjemmesko lammeuld og ekspreslevering.
   Billig gave til hende er ikke kun hjemmesko dame uld. Find produkter fra vores tilbud, der matcher dit stil. Lad dig inspirere, køb en billige sutsko til damer, der er perfekte som en gave til mor, gave til søster, gave til svigermor eller bedstemor gave.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Varme tøfler kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive og billige varme sutsko, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij