VERONESE SKULPTURER

VERONESE SKULPTURER

SKULPTURER - Fantastisk dekorative Veronese figurer til hjemmet. Kun hos os! Veronese produkter er kunst for alle. Luksuriøse figurer og indendørs dekorationer lige ved hånden. "Veronese" mærke er kendt for sine fremragende kvaliteter med fantastisk håndværk sikrer originaliteten af hvert produkt. Det skræddersyede emballage hvert element ikke blot falder sammen med skønheden i produktet, men også sikre, at hele for hvert punkt, når vores kunder modtager dem. Hver figur har brandet stempel på at skabe indsamles værdi.
Genstande fra Veronese samling er kendetegnet ved høj kvalitet og en overkommelig pris. Samlingen omfatter smukke opsatser, lysestager, vaser og frem for alt, klassiske statuer og figurer i art nouveau stil. Alle produkter er signeret med Veronese underskrivelsen. Skulpturerne er nøje udvalgt for deres naturlig skønhed og elegance. Vores skulpturer præsenteres ofte som trofæer og ville være en elegant tilføjelse til ethvert hjem eller kontor.
Små skrin og smykker fra Veronese kollektion er ideelle som en sofistikeret gave til enhver lejlighed. Veronese mærkevarer er pakket på en sikker og elegant måde. En malerisk by Verona, mest kendt som Romeo og Julies hjemby, er berømt ikke kun for denne dejlige par. I den nordøstlige by i Italien, blev der i 1528 født en af de bedste renæssance-malerne - Paul Veronese. Han var skaberen interesseret i religiøse og mytologiske emner, især i freskoer og malerier. På trods af dette, præsenterede han scener af venezianernes hverdagen. Veronese værker har en meget rig ornamentik, hvad adskiller ham fra andre kunstnere fra denne tid. Paul Veronese var en maler hvis arbejde var/er overraskende både på hans livstid og nu. Paul Veronese er også skaberen hvis navn har givet betegnelse til en populær dekorativ stil. Disse genstande, som regel figurer og skulpturer, er kendetegnet ved rige dekorationer og stor sans for detaljer.
Figurer er den perfekte gaveidé til vores nærmeste. Oftest præsenterer de nogle figurer eller dyr. De er en ideal gave til mor, kæreste eller bruden. Veronese elementer dekorerer ofte andre genstande såsom elegante skrin eller kasser. Hvis du søger efter en personlig og unik gave der vil minde den forærede person hvem gaven kommer fra er Veronese figurer den perfekte idé.

Dekorative figurer til ham - En fantastisk ide til aprezet for ham er helt sikkert en af skulptur fra kategorien riddere og krigere. For eksempel figurer af middelalderlige riddere på heste og fodgængere, med forskellige våben eller figurer af glædelig vikinger. Hvis du kan lide smukke kvindelige former se i kategorien med nøgne kvinde figurer.
Skulpturer til hende - Se vores forslag til vægdekorationer med vidunderlige venetianske masker eller vælg en charmerende figur af blandt mange engle og alver. Vi anbefaler også en unik samling farverige polyresin figurer med feer.
Figurer som en bryllupsgave - Smuk dame i en brudekjole eller unik bryllupsfigur præsentere et ungt bryllupspar i en omfavnelse kan helt sikkert fejre denne særlige dag for nygifte.

Pynteting. Dekorative figurer til hjemmet og kontorer. Smukke figurer til julegaver - Ved denne lejlighed kan du vælge enhver figur fra vores rige tilbud. Du kan fokusere på at tilpasse figur til personens interesser, udført funktion på arbejdspladsen eller alder. For eksempel til en mor eller bedstemor kan du købe et bådformet vase, støttet af to egyptiske jomfruer og for en advokat en smuk figur, der skildrer Temida, retfærdighedens gudinde. Vi har også en stor samling af steampunk figurer til elskere af denne slags kunst af science fiction.
Figur til fødselsdagsgave - Praktisk set hver figur du kan bruge, som en dekorativ og et gaveartikler til dine kære tillykke med fødselsdagen til mor, far, venner og endda din chef.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij