BLØDE SUTSKO. Billige og varme uld hjemmesko til kvinder i grå

Varenummer: 1-103-D-grå
VÆLG STØRRELSE:
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
Tilgængelighed: PÅ LAGER
219,00 DKK249,00

Billige og varme uld hjemmesko til kvinder i grå

   Usædvanlig  billige og bløde uld hjemmesko dame med en tyk, meget varm sål. Sålen er lavet af naturlig uld, et tykt lag skum og sort ruskind.

   Bedste forslag til dem der elsker pris på varme, komfort og sund afspænding. Vores sko er lavet af 100% naturlige merino uld og har stødabsoberende såle, der sikrer dine fødders trivsel hele dagen lang. Ulden er også karakteriseret ved fugtoptagelses egenskaber hvilket gør at fødderne ikke sveder. Uldehjemmesko akkumulerer ikke støv. Hertil kommer, at uldehjemmesko er behagelie og bløde ved berøring.

   Uldens overflade stimulerer nerveenderne og derved forbedrer blodcirkulationen i fødderne.Øvredel og sålen er lavet af ruskind, inderste del og hælen på tøflerne lavet af fåreuld. Sålen (2,5 cm tykkelse) er sammensat af to lag, dvs. uld, skum og et lag af ruskind. Hælen sammensat af ​​et dobbelt lag af uldskind giver ekstra komfort.

   Hjemmesko i fåreuld er et moderne, komfortabelt og varmt forslag til kvinder og piger i alle aldre. Vores hjemmesko er alle af den bedste kvalitet, hvilket sikrer komfort, når vinden hyler og rusker udenfor vinduet og kulden sniger sig ind af alle sprækker.
   Identiske hjemmesko til mænd kan findes her:
VARME HJEMMESKO TIL MÆND. Uld hjemmesko herre

gave til bedstemor

bløde hjemmesko

rulamshjemmesko dame

    Hvis du ikke ved hvordan man kan købe en god gave billig, skal du bruge vores tilbud og vælge disse varme og bløde sutsko til kvinder. Hvis synes du det kunne være en god, billige og bedste gave, det er lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil hjemmesko i dag. Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at få fingre en små gave til en speciel person i dit liv. Det vil være en gave, der vil helt sikkert blive husket i lang tid og kan være en perfekte, personlige fødselsdagsgave til din mor, søster eller din kone.
    Vores uld, hvorfra vi gøre produkter er 100% EKO! Vi garanterer, at vores uld er 100% naturlige ( uden nogen tilblandinger akryl og andre kunstige tilsætningsstoffer ). Uld er også vaskes i særligt udvalgte øko væsker og rengøringsmidler, takket være som den er fri for skadelige stoffer i koncentrationer, der har en negativ indvirkning på menneskers sundhed.

   Besøg vores hjemmeside regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til små gaver til bedstemor og ekspres levering.
   Billige gaver til kvinder er ikke kun rulamshjemmesko dame. Find produkter fra vores tilbud, der matcher dit stil. Lad dig inspirere, køb en billige sandaler til damer, der er perfekte som en gave til mor, gave til søster eller bedstemor.
   Dette er ikke vores eneste tilbud. Hvis du føler dig utilfreds, tag et øjeblik og så se her, hvor du vil finde andre modeller uld sutsko til kvinder.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Rulamshjemmesko dame kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke, eksklusive, billige og varme bløde sutsko til kvinder, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij