BRONZEFIGUR KVINDE. En skøn nøgen pige skulptur som pynt til hjemmet

Varenummer: 76132
Tilgængelighed: PÅ LAGER
789,00 DKK

En skøn nøgen pige skulptur som pynt til hjemmet

    Nøgne kvindelige statuetter betragtes som et symbol på kærlighed eller hengivenhed. Accent din bolig med en klassisk og kunstnerisk berøring af denne dejlige figur af nøgen kvinde fra Veronese. Denne smukke skulptur repræsenterer den moderne skønhed, samt en naturlig renæssance herlighed med en glitrende metallisk finish. Du kan give et kunstnerisk udseende til dit hjem eller din have med denne dejlige figur eller gave det til enhver kunst elsker og få værdsat. Charmerende og billige gaveideer til den perfekte romantiske gaver på de særlige mærkedage, der er også det perfekte valg til at dekorere ethvert rum i hjemmet og på kontoret.

   Hos Maxgaver.dk finder du et stort udvalg af populære gaveideer i alle prisklasser og du altid kan finde inspiration for dekorationer til hjemmet, takket vores skulpturer til indretning af ethvert rum og hvis mangler du inspiration til hvordan du skal unikdekorere dit hjem så lad dig inspirere Veronese figurer. Blandt andre finder du her dekorative figurer der skildrer det gamle Egypts verden, der er perfekt som julegaver til din mormor eller morfar.
   Du kan også vælge at give en anden type gave, hvor udvalget både kan dække over den varme hjemmesko herre til den mere afslappet uld sutsko til kvinder, en lidt personlig gaveide som nok kun skal gives til en person tæt på dig som f.eks. kæreste eller ægtemand og til kone
Hvis han eller hende elsker at arbejde meget ved computeren eller tilbring timer foran tv'et køb ham en af de nye spændende varme hjemmesko til ham i gave, som kan bruges til både fødselsdagsgave, julegave og alt andet lejligheder.
Den får gode anmeldelser fra brugere, og klarer et problem som rigtig mange kvinder og mænd har. Derfor er det en praktisk gaveide til din bedstemor eller bedstefar.

Materiale: Figur er lavet af polystone som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver. Er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.

Dimensioner:
Vægt ca.: 1,55 kg,  Højde: 23,00 cm,
Bredde: 8,50 cm,   Dybde: 16,50 cm,

alt til hjemmet pynt til værelset

   En usædvanlig pynt, fantastisk til en stilfuld ideer til romantisk og billig gave. Lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil smuk bronzefigur kvinde i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Typisk hvis man har man penge nok, så er det altid nemt at købe gaver til ham eller hende. Men hvad gør man når har et begrænset budget? Lige når du besøge vores online butik tjek vores forslag gaveideer til ham og hende. Selv i sidst på måneden du kan købe en stor gave for ikke en masse penge. Være sikker på, at shopping i vores butik det er afslapning, velvære og gode erfaringer.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Små skulpturer bronze kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billig bronzefigur kvinde, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

studentergave til ham

kvindefigurer

romantisk kvindefigur

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij