Filtede hjemmesko til mænd. Filt grafit tøffel i ren uld med gummisål

Varenummer: 4001-Grafit-H
VÆLG STØRRELSE:
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
Tilgængelighed: PÅ LAGER
279,00 DKK

Filt grafit uld mænds tøffel med gummisål

Filtede hjemmesko til mænd   Vi er en fodtøjsproducent siden 1952. I næsten 25 år har vi samarbejdet med en teknologisk avanceret tysk virksomhed, takket være hvilken vi har modtaget et produkt af meget høj kvalitet til en rimelig pris.

   Den dejligt behagelige tøffel lavet af 100% naturuld og en gummisål. gode varme egenskaber, komfort og støddæmpning også høj kvalitet til lav pris. Vi lægger altid stor vægt på kvalitet, komfort og design og alle vores produkter er håndlavede.

   Produkt specifikation:
- Ydermaterialet er filt fra en italiensk producent bestående af 90% uld og 10% naturlige fibre.
- den filt-indlægssål, som fodtøjet har, er profileret under hælen i en højde på 1 cm, hvilket øger komforten markant, fordi de takket være dette ikke er flade som et bræt. Indsatsen er 100% lavet uden brug af lim, så du har ingen hudkontakt med limen.
- gummiet i indlægsålen er lavet af genbrugsgranulat fra gummiovertrækssko til børn, derfor har det meget høje parametre, også takket være hvilket vi bekymrer os om miljøet (derfor er farverne på gummiet i indersålen tilfældige, men det er kun synlig, når indersålen er trukket ud)
- bunden er lavet af os af TR granulat, den har de bedste antiskrid- og isoleringsparametre fra temperaturen på de overflader, du går på.
- vægt af hjemmesko: gennemsnitsvægten af ​​kvinders og mænds størrelser er omkring 400 g

   Hvis synes du det kunne være en god idé til en unik og billig gave, bestil varme filt hjemmesko herre i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Bedste hjemmesko sikkert noget for dig.

   Ved at klikke på billederne nedenfor kan du se vores forslag til meget flotte julegaver.  Vi har også mange andre smukke og billige produkter til at dekorere dit hjem. Du kan købe f.eks. en af ​​de mange smukke Veronesiske figurer til at dekorere en hylde eller væg i stuen eller smukke polske julekugler i glas til julepynt. I vores tilbud finder du også et meget stort udvalg af hjemmesko til kvinder, mænd og børn.

Topspir til juletræ

Topspir til juletræ

filtstøvler/uldstøvle til mænd

filtstøvler/uldstøvle til mænd

Hjemmesko dame med gummisål

Hjemmesko dame med gummisål

Juletræskugler i skinnende flaskegrøn. Ø 15 cm

Juletræskugler i skinnende flaskegrøn
Ø 15 cm

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Filt hjemmesko med gummisål kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige og billige filtede hjemmesko til mænd, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij