CIGARETETUI FIRBEN SKIND. Tyske etui til 18 stk King Size-cigaretter

Varenummer: 520RKE08
Tilgængelighed: PÅ LAGER
169,00 DKK

Tyske etui til 18 stk King Size-cigaretter

     Siden udseendet af drastiske fotos på cigaretpakker, er cigaretetuier og etuier til cigaretpakker blevet en uundværlig gadget for enhver ryger i hele Europa og også i Danmark. De er et elegant og æstetisk alternativ til opbevaring af cigaretter.

   Cigaretetui af kunstlæder, indvendigt sort, låg i bordeauxfarve, imiterende firben skind. Traditionelt, flotte cigaretetui fra Tyske top kvalitets producent VH til 18 stk King Size-cigaretter, der er holdt nede af en gummibånd. Bestil nu denne smuk og billig cigaretetui. Vi garanterer øjeblikkelig forsendelse og tilfredshed med dette produkt.

   Perfekt gave til en aktiv rygeren i bedste pris, der vil appellere til af de mest krævende kvinde og mand. Brug cigaretetui til at skåne dine cigaretter og slippe for de store advarsler om rygning. Unægtelig ikke kan gå glip af cigaretetui i din håndtaske eller jakke lomme.

Producent: VH Tyskland
- Rummer 18 stk standard Kind Size cigaretter
- Kunstlæder
- Farve:  bordeaux, fibren mønster
- Interiør og kanter i sortfarve
- Mål: 9,50 x 8,30 x 2,00 cm,
- Gummibånd holde cigaretter

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Billige igaretetuier kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke og billige gaver, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2021 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij