Tyske cigaretetui VH

CIGARET ETUIER

TYSKE CIGARET ETUIER

   Storste udvalg tyske læder og metal cigaretetuier til alle cigaret størrelser. Køb højeste kvalitet cigaret etuier til lange og korte cigaretter billig. Køb cigaretetuier fra Tyskland.

    Vores cigaretetuier er fremstillet helt i Tyskland. Disse æsker imponerer med kvalitet "Made in Germany". Hver sag er lavet i forskellige størrelser for hånd i fabrikken. Corpus består altid af bånd stål. Dens overflade er raffineret.

   I Maxgaver tilbudet du finder alle typer cigaretetuier. Du kan vælge blandt andet fra cigaretetui til korte cigaretter, cigaretpakke etui, cigaretetui til hjemmerullede cigaretter, cigaretetui 10 stk, cigaretetui til 20 stk, cigaretetui med billede og cigaretetui læder til lange cigaretter. Faktisk har vi ikke på lager kun cigaretetui retro.

Cigaretetui som gave

cigaretetui guld   Tyske cigaretetuier er synonym med enkelt og ærligt design og kvalitet af højeste standard. En rigtig mand bruger metal- eller lædercigaretter, fordi dette indikerer hans stil og god smag.
Søger du en god personlig gave til ham? Du skal vide, at Maxgaver er en af de mest solgte cigaretetuier, og der er en god grund for dig til at drage fordel af det.

   Her på Maxgaver har du fundet stort udvalg af gode gaveideer til mænd i alle aldre, hvor du finder både den personlige og praktiske gaveide. Cigaretetui er også et fremragende produkt, der kan bruges som en gave til både mænd og kvinder. Specielt ofte købt som en personlig gave til far.

   En særlig eksklusiv gaveide, der kan imødekomme enhver mans behov, vil helt sikkert være en forgyldt cigareteti. Vi har flere modeller med forskellige indgraveringer. Ideelt egnet som valentinsgave, fødselsdagsgave og endda som julegave til hende og ham.

cigaretetui til korte cigaretter   Nikkelbelagte sager til cigaretter er populære med en enkel nikkelbelagt overflade, som kan vise en indretning. Vi forfine cigaretetuier med sølv, guld, messing og nikkel, samt læder. I læderversionerne placeres en ramme rundt om kassen, som beskytter læderet ved kanterne. Derudover er læderet limet på hele vores overflade. Disse meget smukke læder-dækkede tilfælde er rimeligt holdbare.
   Med introduktionen af cigaretpakker med trykte chok billeder i årene 2016 til gennemførelse af et EU-direktiv er behovet for at undslippe denne patronisering. For mange cigaretrøgere er det mindre deres egne følelser end de andre, der spiller en vigtig rolle, når de beslutter at købe en cigaretkasse.
Forældre ønsker f.eks. ikke, at børn får de irriterende billeder til ansigt. Derfor tager det et cigaretetui, at den mulige i det mindste i tilstedeværelsen af følsomme medmenneske gør chok fotos usynlig.

   Vi er et firma, der altid har været engageret i bevidst tobaksforbrug og nydelse at ryge. Vi fremstiller cigaretetuier, fordi vi altid har værdsat dem som mode tilbehør.

   Vores sager er derfor 100% fremstillet i Tyskland. Vi ønsker at tilbyde dem et produkt, glæde ved ting og håndværk afspejles. Alle cigaretasker er fremstillet i manufaktur med en velprøvet maskine park i det 19. århundrede.

   I 60'erne og 70 år, blev en cigaretetui betragtes som en mandlig tilbehør - manden viste røgen, familien gav ham til en fødselsdag. Derefter fremstilles cigaretkasser af metal med det typiske stofgummibånd som en støtte til nichebranchen.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij