CIGARETETUI METAL. Katte store og små på cigaretetuier med billeder

Varenummer: 5-9522
VÆLG MODEL:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Tilgængelighed: PÅ LAGER
99,00 DKK

Katte store og små på billige cigaretetuier med billeder

Fire modeller at vælge imellem

   Den bedste metal cigaretetui i fire mønstre. Billig klassisk cigaretetui til ham o hende. Perfekt gave til en aktiv rygeren i bedste pris. Hvis du er en aktiv ryger, en cigaret etui er en nødvendighed! Cigaretter altid blive knust i lommen, løs tobak får rundt over det hele. Denne slanke og stilfulde cigaretetui vil beskytte dine dyrebare cigaretter fra skader eller uventede vejrforhold. Et sikkert sted at opbevare og transportere cigaretter. Dobbeltsidet cigaretetui med plads til 20 stk almindelige filter cigaretter og med to elastikker til at holde cigaretterne på plads.

   Billige cigaretetui metal, meget smuk, klassiske design, ideelle gave til ven. Topkvalitet, konkurrencedygtig pris og 100% tilfredshed! Gå aldrig glip af en chance for at hvis man vil vise sin kærlighed og beundring for en anden person. Det er din god tid at give den perfekte billig gave til jul. Det er en misforståelse, at store gaver skaber stor glæde. Vi har derfor også vores små, kærlighedsgaver, der vil opfylde dine forventninger. Åbnes nemt ved at trykke på en lille knap, og det lukkes igen med et let tryk. Det er lille og praktisk, så nemt kan passe i lommen, pung eller taske.

   Når du bestiller, skal du vælge den model, der passer bedst til dig.

Dimensioner:
Højde 9,50cm,
Bredde  8,00cm, Dybde 1,60cm

Materiale: metal
Til 20 stk standard cigaretter
Fire mønstre at vælge
Cigaretterne holdes af to metalholdere presset af små fjedre
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Metal cigaret etui kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billig julegaver, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij