FIGURER TIL KONTORET. JUSTITIA Retfærdighedens Gudinde figur, skulptur

Varenummer: 71832
Tilgængelighed: PÅ LAGER
779,00 DKK

JUSTITIA Retfærdighedens Gudinde figur

skulptur til kontoret

   Smuk figur i bedste pris på nettet. Dekorativ bronse Justitia figur til en nuværende og fremtidige advokater. Skulptur som perfekt gave i anledning af afslutningen af ​​advokatskole. Det er en anderledes men også ret praktisk gave til far, bedstefar eller den helt unge mand. Giv ham eller hende en gave, som han aldrig vil glemme!

   Ofte brugt i moderne tid som en dekoration i retsbygninger, den romerske gudinde Justitia tjener som et symbol på moralske lov. Den græske Titaness Themis personificeret guddommelig retfærdighed og social orden, en pendant til Lady Justice, der sidder udenfor moderne retsbygninger. Den Themis statuen skildrer hendes bind for øjnene, holder de traditionelle symboler på magt, fornuft, og upartiskhed et sværd og sæt skalaer. På grund af hendes blide natur, er hendes sværd ofte fortolket at angive hendes evne til at analysere sandheden fra usandheder, snarere end en advarsel om straf. Denne smuk figur er perfekt i alle detaljer. Meget elegant, meget dekorativ, ser godt ud i alle rum. Ankommer i en blå dekorative boks og polystyren beskyttende kappe , lavet i høj kvalitet poly resin og bronze belagt. Håndmalet, håndpoleret og underskrevet mærke Veronese. En usædvanlig og charmerende pynt, fantastisk til en stilfuld gave. Skulptur er et mesterværk i sig selv. Ikke kun for elskere og samlere , men også en eksklusiv gave idé !

Materiale:
Justitia pyntefigurer er lavet af polystone som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver. Er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.
Dimensioner:

Vægt:  977 g,   Højde: 32,00 cm,
Bredde: 14,00 cm,   Dybde:  8,50 cm

   Søger du en god gave til ham, der elsker historie og mytologi?  Giv ham en eksklusiv gave indenfor hans store passion, med noget kvalitets smuk skulptur af en Justitia i gave.
Du kan finde dekorative figurer i forskellige priser og typer, men ved Maxgaver.dk finder du det store udvalg til bedste priser. Den nemme måde at finde den gode gave til den unge eller ældre mand der elsker historie eller mytologi.
Det er netop, hvad du kan give ham som den fede gave til fødselsdag, jul eller anden anledning, der kan være en perfekt personlig gave til ham fra dig.

justitia figur køb

Veronese
kontor dekoration

   Hvis du kan lide vores figurer til kontoret, bestil smuk figur Justitia i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Her finder du opskrifter på god gaver - alt hvad hjertet måtte begærer. Bl.a. figurer og pynteting til alle rum i dit hjem og kontor. Hvis du køber fra os et par kopier af klassiske skulpturer, du kan har et lille museum i dit hjem. Vi er stolte af at præsentere Veronese brand, der er kendt for sine fremragende kvaliteter og fantastisk håndværk, er hvert design copyrighted af Veronese mærke.

   Besøg vores online shop regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til pynt til kontoret og hurtig levering.
   Kontor indretning er ikke kun Retfærdighedens Gudinde figur. Find vores pynt til hjemmet, der matcher dit hjem og stil. Lad dig inspirere, køb figurer af riddere og krigere som gave til chefen.

   " Veronese " mærke er kendt for sine fremragende kvaliteter med fantastisk håndværk sikrer originaliteten af ​​hvert produkt. Det skræddersyede emballage hvert element ikke blot falder sammen med skønheden i produktet, men også sikre, at hele for hvert punkt, når vores kunder modtager dem.
Ethvert individ designs er ophavsretligt beskyttet af Veronese . Gave boxed og omhyggeligt beskyttet i polystyren indvendig emballage. Hver brik er inspiceres før forsendelse.

pynt til kontoret

justitia skulptur bronze

justitia figur bronze

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Fru Justitia statue kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke og billige figurer til kontoret dekoration, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

skulptur til kontoret, gave til ham, perfekte gave, figur Justitia,  pynteting til kontor

   Themis (Titanen) valgte at kæmpe på Kronidernes side i titanomachien og er derfor ikke nedstyrtet til Tartaros. Med sin titaniske oprindelse optræder hun blandt de olympiske guder som forbindelsen tilbage til en oprindelig orden. Hun er derfor gudinde for skik og brug og repræsenterer traditionen og jorden (mytisk gennem sin mor Gaia). Gennem ægteskab med Zeus har hun datteren Dike, retfærdigheden.
Profetiske evner har Themis arvet fra sin mor Gaia og er derfor den anden beskytterinde af Oraklet i Delfi efter sin mor. Senere overgiver hun dette hverv til Apollon.
Themis' spådomsevner kendes fra historien hvor hun advarede Zeus mod at få en søn med Thetis, da denne ville støde ham fra tronen. I visse udgaver af fortællingen advarede hun Deukalion og Pyrrha om Syndfloden. Hun advarede desuden Atlas om at en søn af Zeus ville komme og stjæle Hesperidernes gyldne æbler.

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij