EKSKLUSIV GAVE TIL MANDEN. Cigaret etui flettet sort kalvelæder

Varenummer: 520RLF01
Tilgængelighed: PÅ LAGER
239,00 DKK

Cigaret etui flettet sort kalvelæder

   Vi kan ikke benægte, at en cigaretter er en dårlig vane. Men på grund af tilfredshed og afslapning det bringer, mange mennesker køber dem. Et af de mest populære cigaret tilbehør er cigaretetuier. Denne type tilbehør er beregnet til at holde cigaretter for at forhindre dem i at blive beskadiget.
På dette sted tilbyder vi dig en cigaretetui fremstillet i det tyske firma Stoll GmbH under varemærket "VH Collection". Etui er dekoreret med et elegant mønster, på 18 klassiske cigaretter, 9 på hver side. Den er lavet ekstremt præcist, af høj kvalitet naturlæder med et mønster og mat sort finish. Takket være den robuste skal er disse cigaretasker højt anset. Sort interiør er udstyret med gummibånd, der understøtter cigaretter og beskytter mod at falde ud og beskadige.

Rummer 20 standard cigaretter
Ægte flettet kalvelæder
Farve: sort
Interiør og kanter i sortfarve
Mål: 9,70 x 8,30 x 2,00 cm
Gummibånd holde cigaretter

 
Producent: VH Tyskland   Denne sorte cigaretetui kan væ restilfuldt tilbehør og eksklusiv gave til manden. Blødt, slidstærkt læder, der er nemt at vedligeholde og bliver smukkere med årene. Cigaretetuier er mere end blot med det formål at holde dine cigaretter i god stand, disse tilbehør gør folk selvsikker. Hvis du er en aktiv ryger, en cigaret etui er en nødvendighed!  Denne smukke sorte  læder cigaretetui er let og vil beskytte op til atten kingingsize cigaretter og undgå at se offensive TPD2 billeder på vores standard cigaret papkasser. Rygning er usundt, men hvis han/hende allerede har til at ryge cigaretter så i det mindste købe dem en flot cigaretetui. Du skal minde ham kun, at rygere ikke kan generer ikke-rygerne
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Etui til cigaretter kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke og billig eksklusiv gave til manden, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij