Elegant lille taskespejl med motiv af "Solsikker" Vincent van Gogh

Varenummer: 181-1301
Tilgængelighed: PÅ LAGER
189,00 DKK

Perfekt ide til fødselsdagsgave til hende - lille lommespejl med  "Solsikker" Vincent van Gogh

   "I suset af dagen", denne sandhed er afsendt til glemmebogen. Maxgaver vil hjælpe dig til fuldt ud at nyde gorgeousness af livet i et helt nyt lys. Gennem mange vores produkter vi håber inspirere dybe følelser og forårsage interesse i de af os, der næppe nogensinde tage tid til at tænke over et kunstværk. Tiden går aldrig at vende tilbage. Nu disse øjeblikke kan blive din for evigt. Lommespejlet åbnes nemt ved at trykke på en lille knap, og det lukkes igen med et let tryk. Det er lille og praktisk, så nemt kan passe i lommen, pung eller taske. Sammenfoldelig, bærbare og let, nem at bære og bruge, det er en lomme makeup spejl, moderne og praktiske. Spejlet består af dobbelt interne spejle design, med en, der har den funktion at forstørrelsesspejl, det afspejler tre gange større end den anden. Lavet af premium metal og glas.

   Den ideelle gave til hende til enhver lejlighed fordi vores produkter, ofte udøve en dybtgående indvirkning på fantasi af den moderne forbruger. Er værdsat for deres intime karakter, geniale håndværk og unparallel sans for detaljer.

   Hvis du også kan lide vores mest eftertragtede sjældenheder for alvorlige indsamlere samt inspiration for den bedste ideer til fødselsdagsgave til hende, bestil af fænomenalt smuk lommespejl med et kvindeportræt. Denne produkt afsløre farver og teksturer, hvilket skaber en enestående atmosfære af storhed og elegance, der vil appellere til af de mest krævende kunde.
Producent: CARMANI, Australien.   Størrelse: diameter 7cm,   Vægt af makeup spejl: 0,068 kg.   Pakke: meget attraktive gaveæske

Du kan lægge dette smukke produkt under juletræet som en dejlig julegave. Ved at klikke på et af nedenstående billeder kan du gå til andre kategorier, hvor du finder mange gaveideer og dekorationer til dit hjem eller juletræ. Blandt andet flot dekoreret polsk glas juletræskugler.

Jule glaskugler i grøn blank
Jule glaskugler i grøn blank
Klog ugle på bøger, unik Veronese figur
Klog ugle på bøger, unik Veronese figur
Lækkert kærlighedsfigur nøgen par
Lækkert kærlighedsfigur nøgen par
grønne, skinnende med glitter glas julekugler
grønne, skinnende med glitter glas julekugler

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Makeup spejl kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke og billige ideer til fødselsdagsgave til hende, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

Vincent Willem van Gogh var en hollandsk maler. Han er en af de mest betydningsfulde kunstnere i europæisk kunsthistorie. Solsikker - er en serie af malerier af Vincent van Gogh, som indeholder motivet af solsikker i alt 11 malerier. Solsikker er genstand for to serier af maleri. Den tidligere serie henrettet viser blomsterne ligger på jorden, mens det andet sæt viser buketter af solsikker i en vase. På lommespejlet er viser solsikker med af den fjerde udgave (gul baggrund) Originalen er i Van Gogh Museum, Amsterdam i Holland.

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2021 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij