Et charmerende porcelæn krus med raceren hund til ægte hundeelskere

Varenummer: 018-5002
VÆLG MODEL:
  • 1
  • 2
  • 3
Tilgængelighed: PÅ LAGER
149,00 DKK

porcelæn krus med raceren hund

   Krus med robust porcelæn og bløde kanter og delikat design. Tre mønstre at vælge imellem, med en schæferhund, med en rottweiler og med en labrador. Pakket i en elegant gavepakke. Perfekt som billig gave. Tåler opvaskemaskine og mikroovn.

   Carmani  porcelæn er en pryd på bordet på tværs af generationer. Designet på disse kopper og krus kan favorisere den romantisk stemning i ethvert værelse. Alle krus lavet af høj kvalitet materialer til langvarige produkter. Det vil blive sendt i en matchende dekorative gaveæske. Ideelt egnet til en dejlig morgenkaffe eller eftermiddagste med venner.

Størrelser:
Højde: 8,5 cm
Diameter: 8,7 cm
Kapacitet: 320 ml
Nettovægt: 0,245 kg
   Ved at klikke på billederne herunder finder du andre billige produkter, der vil være perfekte som en dejlig julegave, fødselsdagsgave eller enhver anden lejlighed. Vi har et meget stort udvalg af varme uld sutsko og filt hjemmesko, smukke julekugler fra polske producenter og unikke Veronese -figurer i bronze. Tilbuddet indeholder også smukke gaslightere og cigaretetuier i mange designs og farver. En meget spændende kategori er smukke kunstige blomster i enkelte kviste og buketter, der ligner rigtige blomster. Du finder også en bred udvalg af julepynt - glasj ulekugler og figurer. Uanset om du er på udkig efter fødselsdagsgaver, julegaver til voksne, til drenge eller til piger kan du finde et stort udvalg her i Maxgaver.dk.
Blå juletræskugle med et vinterlandskab

Blå juletræskugle med et vinterlandskab

smukkeste bryllupsfigur til nygifte

smukkeste bryllupsfigur til nygifte

ternede hjemmesko i filt med gummisål

ternede hjemmesko i filt med gummisål

ETUI TIL HJEMMERULLET CIGARETTER

ETUI TIL HJEMMERULLET CIGARETTER

   Benporcelæn er en type porcelæn, der består af knogleske, feldspatisk materiale og kaolin. Det er blevet defineret som "ware med en gennemskinnelig krop", der indeholder mindst 30% fosfat afledt af dyreben og beregnet calciumphosphat. Er den stærkeste af porcelæn keramik, der har meget høj mekanisk og fysisk styrke og chip modstand, og er kendt for sine høje niveauer af hvidhed og translucens. Dens høje styrke gør det muligt at producere i tyndere tværsnit end andre typer af porcelæn.

   I midten af ​​18 århundrede havde engelske keramikere ikke lykkedes at lave hårdpasta porcelæn, men fandt knogleaske en nyttig tilsætning til deres blødpasta-porcelænblandinger, hvilket gav styrke. Dette blev standard på Bow-porslinfabrikken i London og spredte sig til nogle andre engelske fabrikker. I Det Forenede Kongerige kan henvisninger til "porcelæn" eller "porslin" referere til boneporcelæn, og "engelsk porslin" er blevet brugt som et udtryk for det, både i Storbritannien og rundt om i verden.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Porcelæn krus kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke og billig porcelæn, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

Pakker Distributions Kalender for foråret 2023

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij