HYGGE HJEMMESKO DAME. Pakk dig selv ind i skandinavisk varme fred

Varenummer: D006-002_4
VÆLG STØRRELSE:
 • 36
 • 37
 • 38
 • 39
 • 40
 • 41
 • 42
VÆLG FARVE:
  Tilgængelighed: PÅ LAGER
  399,00 DKK

  Pakk dig selv ind i skandinavisk varme fred med lammeskind hjemmesko til kvinder

     Føl dig afslappende i den langsomme hyggerytme med Peppin hjemmesko til kvinder i grå eller beige. Alt du skal gøre er at glide dem på dine fødder, og deres fløjlsagtige blødhed vil berolige dine nerver og slappe af inden den næste dag. Blødt, elastisk naturlæder er ikke kun et smukt udseende, men også tøflernes høje holdbarhed. Takket være dette kan du være sikker på, at de bliver hos dig i lang tid.

     Indersiden af ​​tøflerne og den bløde ydre krave er lavet af fåruld med øget tæthed. Denne specielle slags uld bider ikke, sensibiliserer eller irriterer huden. Hvad mere er - det ombryder dine fødder som en behagelig dun! En slidstærk sål lavet af termoplastisk gummi kan modstå tusindvis af trin taget rundt i dit hjem.

     Kvinders Peppin hjemmesko lammeskind er en hyldest til den langsomme trend. Med dem får du tid til at hvile, din yndlingsbog og en kop varm chokolade. Deres naturlige farve matcher de fleste hjemmestiliseringer, så du kan føle dig stilfuld selv der. Hvad mere er, de dekorerer smukt interiøret. De er en god tilføjelse til indretning  i skandinavisk eller rustik stil!

     Vanuba produkter er absolut bedste hjemmesko fra hele tilbuddet om vores butik og muligvis blandt tilgængelig i hele Danmark.

     Du kan se alle modeller af Vanuba hjemmesko her: LAMMESKIND HJEMMESKO

  Du kan finde lignende hjemmesko til mænd ved at klikke på dette billede

  LAMMESKID HJEMMESKO HERRE

  HYGGE LAMMESKID HJEMMESKO HERRE

     Funktioner
  En perfekt model til kvinder med meget kolde fødder - den løse form tilpasser sig foden og gør det let at tage af - den bløde foring gør tøflerne velegnede til at bære uden sokker - fleksibel termogummisål.

     Tips til hjemmesko størrelse:
  Vær opmærksom på, at lammeskind hjemmesko kan "føles lidt stramme", når du prøver dem for første gang. Lammeskindet har en vis pelshøjde, når det leveres. Pelsen vil vige for at bære skoene regelmæssigt. Så gå i hjemmeskoen i et par minutter, når du prøver den.

     Tips til rengøring og pleje af lammeskindtøfler / hjemmesko:
  Fjern kun snavs med en klud eller en blød børste og lunkent vand.
  Brug ikke sæbe eller affedtningsmiddel.
  I tilfælde af kraftig tilsmudsning bedes du kontakte renseriservicen.
  Regelmæssig pleje med læderplejeprodukter fra specialforhandlere anbefales.
  Beskyt mod stærkt sollys og ekstrem fugt.

    Ved at klikke på billederne nedenfor kan du finde dekorationer til dit juletræ og et stativer til glas julekugler samt billige produkter, der er perfekte som en dejlig julegave under juletræet eller enhver anden lejlighed. Vi har et meget stort udvalg af varme uld- og filt hjemmesko samt unikke bronze Veronese-figurer. I tilbuddet finder du også smukke gaslightere og cigaretæsker i mange designs og farver. En meget spændende kategori er smukke kunstige blomster i enkeltkviste og i buketter, der ser levende ud.

  stor julekugle med julekrybbe

  stor julekugle med julekrybbe

  baby sko i mat blå glas

  baby sko i mat blå glas

  JUSTITIA Retfærdighedens Gudinde figur

  JUSTITIA Retfærdighedens Gudinde figur

  bordskånere med billeder af katte

  bordskånere med billeder af katte

  ⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
  ⭐️ Varme sutsko dame kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
  ⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
  ⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
  ⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
  ⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
  ⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
  ⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, eksklusive lammeskind hjemmesko dame, der kan friste dig!
  ⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

  STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

  LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

  Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

  gave til ham, gave til hende

  Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2021 år

  Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

  Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

  Zamknij