ETUI TIL CIGARETPAKKE. 3 stk. plastik cigaretetui i forskellige farver

Varenummer: HD04-A20b
Tilgængelighed: PÅ LAGER
99,00 DKK

3 stk. etui til cigaretpakke med farvede billeder

   Et sæt af tre etuier med billeder af leopard, zebra og tiger. Etui indeholder hele pakken med cigaretter eller 20 standardcigaretter i bulk. Uhørt lave pris, kun 99 kroner til tre stykker. Cigaretetuiet er fremstillet i kraftig plast og har form som en cigaretpakke med et låg, der kan lukkes. Er også en god gave til vedkommende, der har brug for en smart opbevaring til deres cigaretter. Billige og stilfuldt tilbehør til cigaret ryger. Cigaret indehaveren stadig emmer af en vis charme og et strejf eksklusivitet. Hvis du er en aktiv ryger, en cigaretetui er en nødvendighed! Cigaretter altid blive knust i lommen, hvis du kører rundt. Løs tobak får rundt over det hele.

Rummer 20 stk standard cigaretter
eller 1 stk cigaretpakke
Dimensioner:
3 stk x  Højde: 9,40 cm,
Bredde: 6,10 cm,   Dybde:2,90 cm

   I Maxgaver.dk finder du Danmarks største udvalg i de klassiske cigaretetuier. Bestil den perfekte og billig sæt af tre stykker cigaretetui plastik i dag. Købe plastiketui til at slippe for de store advarsler om rygning. Bestil den perfekte og billige fars eller mors dag gave i dag. Rygning er usundt, men hvis han/hende allerede har til at ryge cigaretter så i det mindste købe dem en flot lighter. Du skal minde ham kun, at rygere ikke kan generer ikke-rygerne.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Plastik etui til cigaretpakke kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk eksklusiv og billig cigaretetui plastik, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

I sættet til dette unikke cigaretetui af metal kan du købe en smuk benzin lighter i guldfarve

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij