FILTEDE HJEMMESKO TIL KVINDER. Varme gaveideer til farmor og mormor

Varenummer: FD51
VÆLG STØRRELSE:
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
Tilgængelighed: PÅ LAGER
199,00 DKK

FILT HJEMMESKO DAME

Gaveideer til farmor og mormor

   Hjemmesko er en klassisk personlige gave til kvinder, derfor måske en nyttig og personlig gave skal være et par nye fede varme hjemmesko? Meget let, åndbar og varme hjemmesko til damer lavet af filt. Dame sutsko garantere din fars mor og din mors mor fødder, behagelige varme og er et perfekt valg til kolde vinterdage. Du skal ikke altid være ekstra kreativ for at overraske dit mor, bedstemor, søster eller svigermor.

Absolut er  ikke noget problem at finde den rigtige gave til din bedstemor eller bedstefar. Vi har fremragende filtede hjemmesko med merinould opvarmning.
   Meget let, åndbar og varme hjemmesko til damer og herrer, lavet af ren fåreuld og filt. Garantere dine fødder behagelige varme og særlig blødhed og er et perfekt valg til kolde vinterdage. Disse lækreste hjemmesko garanterer højeste varme komfort. Det naturlige materiale gør, at dine fødder kan ånde og du får ikke svedige fødder. De har en skridsikker gummisål, således er egnet til hver etage type.

   Julegaver, fødselsdagsgaver eller uden lejlighed skal bringe glæde, så alternativt kan du kombinere hjemmeskoene med en anden lille gave, som du lægger inde. Dette kan for eksempel være en lille forgyldt figur med Swarovski-krystaller, dejlig tilføjelse til at dekorere bedstemors skab i stuen. Forestil dig overraskelsen, når nogen pakker en gave ud og finder en anden indeni.

Gaver til farmor og mormor

varme hjemmesko til damer

varme hjemmesko til damer

   Hvis synes du det kunne være gaveideer til farmor, det er lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil varme gode hjemmesko i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Hjemmesko på kolde fødder, hvilke sokker er ikke nok. Cool supplement til dit outfit med leggings. Alle vores tøfler lavet af kogt uld eller filt er varme, komfortable og hyggelige. Noget du ikke vil gå glip af. Tag et kig og find dit nye favorit par uld og filt tøfler til kvinder og mænd.

   Høj kvalitet hjemmesko i filt til mænd og kvinder tilbyder varme, blødhed og sunde egenskaber, der vil gøre du føler dig godt uanset hvordan hvor svært en travl dag har været for dig. Slip ud af dit daglige fodtøj læg på et par højkvalitets hjemmesko og føl det indre suk af fornøjelse og lindring - for det er det, som kommer hjem, skal føles som. Hvis du ikke ved hvordan man vælger den rigtige størrelse på tøfler og hvordan man kan tage en fodmåling, kan man se på den side, hvor vi forklarer det i en kort vejledning.

   Besøg vores hjemmeside regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til filtede hjemmesko dame og hurtig levering.
   Gaver til kvindr er ikke kun økologiske filt/uld hjemmesko dame. Find bolig dekoration fra vores tilbud, der matcher dit hjem og stil. Lad dig inspirere, køb en smuk pynt til stuen.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Filt hjemmesko tilbud kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive og billige gode hjemmesko, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij