Dejlige nøgleringe med klokker. Små bamser i 4 farver at vælge imellem

Varenummer: BRL119
Tilgængelighed: PÅ LAGER
99,00 DKK

Sorte Bamse Nøgleringe. Perfekte Tilbehør til Skoletasker

Opgrader din nøglekollektion eller taskens udseende med disse fortryllende sorte bamse nøgleringe med klokker. Disse små bjørne i plastik er ikke kun søde at se på, men de tilføjer også en legende touch til din stil. Med udseende, der næsten ligner håndhæklet uld, vil disse nøgleringe med deres lille klokke, kort snor og karabinhage være det perfekte tilbehør til at holde styr på dine nøgler eller tilføje et strejf af personlighed til din håndtaske.

Produktspecifikationer:
• Bredde: 3,5 cm
• Højde: 6,5 cm
• Samlet længde med karabinhage: 15,5 cm
• Farve: Sort
• Materiale: Plastik

Disse nøgleringe er ikke kun praktiske, men de er også en fantastisk gaveidé til små piger og drenge, der elsker søde og legende accessories.

Ved at klikke på billederne nedenfor kan du se vores kæmpe udvalg med andre meget flotte juletræ dekorationer og gaver.  Vi har også mange andre smukke og billige produkter til at dekorere dit hjem. Du kan købe f.eks. en af ​​de mange smukke Veronesiske figurer til at dekorere en hylde eller væg i stuen eller smukke polske julekugler i glas til julepynt. I vores tilbud finder du også et meget stort udvalg af hjemmesko til kvinder, mænd og børn.

hvalpe på billige cigaretetuier

hvalpe på billige cigaretetuier

Eksklusiv genopladelig arclighter

Eksklusiv genopladelig arclighter

Læder etui til cigaretpakker

Læder etui til cigaretpakker

lommelærke til en pokerspiller

lommelærke til en pokerspiller

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Sort Bamse Nøglering med bjørne kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre billige nøgleringe til børn og voksne
, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij