GAVE TIL EN BALLERINA. Attraktiv ballerina figur til stue dekoration

Varenummer: 73967
Tilgængelighed: PÅ LAGER
589,00 DKK

Bronzefigur kvinde | Attraktiv ballerina figur til stue dekoration

    Billig dekoration til hjemmet. Ballet er scenedans, hvis teknik bygger på den klassiske skole. Ballet er en stor kunstform, og det har inspireret nogle spektakulære andre former for kunst. Charmerende figur af en smuk ballerina. Statuetten afspejler en ung balletdanser, der opvarmer sig før hendes dans. Figur præsenterer harmoniske linjer af kroppen af en ung kvinde i dans. Lokkende med sin charme og overraskende. Et rigtig stykke kunst. Hver detlje er perfet. Bronzebelagt figur har ridsefrit materiale i bunden.
   Denne samling af små dansere er udsøgt udsøgt i koldstøbt bronze og denne figur er håndmalet for at give en metallisk bronzefinish. Den koldstøbte bronzeteknik giver fantastiske fine detaljerede figurer. Veronese er højt respekteret for fremragende håndværk, og selskabet sikrer originaliteten af hver af sine produkter. Disse skaber inspirerende ornamenter til unge piger og voksne ballettentusiaster. Fremhæv udseendet af din nuværende boligindretning med denne bronze  ballerina statuette fra Veronese. Sæt denne vidunderlige figur på en hylde eller pejs og fremhæv skønheden i dit rum.

   Besøg vores hjemmeside (butik) regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til ballerina gave og hurtig levering.
   Boligindretning er ikke kun møbler. Find boligdekoration, der matcher dit hjem og stil. Lad dig inspirere, køb en smuk ballerina figur.

ballerina figur

Materiale: støbekoldt (en type af ler, støbning) dække af bronze pulver, hånd maleri.
Dimensioner:   Vægt: 522 g,   Højde: 26,00 cm,   Bredde: 12,00 cm,   Dybde:  11,00 cm

   Hvis du kan lide vores original og billig dekoration til hjemmet, bestil smuk gave til en ballerina i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Perfekt gave til en der står dig nær og usædvanlige souvenir af donor.

alternative gaver, julegaver og fødselsdagsgaver eller kærlighedsgaver

   Du skal se på andre produktkategorier, der også opfylder kriterierne for gaver til mor, gaver til far eller gaver til børn. Vi kan tilbyde gode varme tøfler dame, hjemmesko herre og uld sutsko til børn. De opfylder gode standarder, mens de opretholder meget lave priser, de er perfekte som fødselsdagsgaver, julegaver og endda som gaver til hele familien.
   Du kan købe uld eller filt hjemmesko eller læder slippers til herrer og slippers til damer som en perfekt gave til mor, til far, gave til bedstemor eller bedstefar gave, samt en billig og praktisk gave til en bror, søster eller ven.
   I en anden kategori finder du et meget stort udvalg af gode gas lightere og cigaretetuier. Naturligvis kan disse kun være gaver til voksne. Ikke desto mindre vil deres høje kvalitet og mangfoldige design og frem for alt gunstige priser helt sikkert imødekomme de krævende menneskers forventninger. Vi tilbyder gas lightere og elektriske USB lightere, stormlightere med stærk fire flammer til cigaretter, cigarer og pibelightere. Etuier er opdelt i cigaretetuier læder og cigaretetuier metal til alle længder af cigaretter fra 10 til 28 stk. I denne kategori finder du fremragende forslag til en gave til chefen, en gave til kollega og gave til ven.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Bronzefigur ballerina kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre billig gave til en ballerina , der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij