GAVEIDEER TIL FARS DAG. Stormlighter til far, der ryger et pibe

Varenummer: 077-03
Tilgængelighed: PÅ LAGER
199,00 DKK

Perfekt stormlighter til til far, der ryger et pibe

   Dobbelt flamme stormlighter i blank stål farve. Buet brænder er ideel til af pibe. Denne flamme ikke blæse ud selv orkan. Super gave til far. Buet brænder er ideel til brandstiftelse af pibe. Denne flamme ikke blæse ud selv orkan. Det er en glimrende forslag til en lille gave. Denne lille gestus kan bringe så meget god energi og forandre livet for længe. Absolut laveste pris! En fantastisk gave! - Jet lighter. Er du på udkig efter den absolut laveste pris til unik lighter?  Tjek vores forslag. Absolut laveste pris til unik lighter. Det behøver ikke være noget som alle andre køber. Her kan du finde nogle gode råd, der hjælper dig med at nyde gaslighteren længere og uden problemer eller funktionsfejl: Behandle din gas lighter ordentligt.

   Funktioner: Elegant. Pakket i gaveæske, bedst som gaver. Nem at bære. Lavet af høj kvalitet metal. Nem at genopfylde med almindelig butan brændstof. Høj kvalitet, meget attraktiv lighter. Justerbar flamme.

   Besøg vores hjemmeside regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til små gave til far og ekspreslevering.
   Billig gave til ham er ikke kun pibelighter. Find produkter fra vores tilbud, der matcher dit stil. Lad dig inspirere og køb for eksempel en billige sutsko til mænd, der er perfekte som en gave til farfar, gave til bror eller gaver til bedsteforældre.

billige gaveideer

lighter

pibelighter

   Hvis synes du det kunne være gode gaveideer til fars dag, det er lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil flot blå metal lighter i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Hvis han/hende allerede har til at ryge cigaretter så i det mindste købe dem en flot lighter. Du skal minde ham kun, at rygere ikke kan generer ikke-rygerne. Bredt og variet udbud af lightere i mange flotte former og farver for at forkæle dig selv, bror, far eller en god ven. Lightere er pakket i en attraktiv kasse og er perfekte til en gave. Se vores bedste og Danmarks største udvalg af til hverdagsbrug eller eksklusiv lightere. Vi lighter salg med kvalitets, nye, og smarte i attraktive priser. Når du køber lightere hos Maxgave.dk sparer du mange penge.

   Den eneste ret gode idé for mig er at købe varme hjemmesko. Personligt kan jeg godt lide varme, og derudover har uldtøfler en positiv effekt på nogle sygdomme.
Vi kan tilbyde gode varme sutsko dame, hjemmesko herre og uld sutsko til børn. De opfylder gode standarder, mens de opretholder meget lave priser, de er perfekte som gaveideer til mors dag, gode studentergaver og endda som gaver til bedsteforældre.
  En god idé til en praktisk gave er også et lighter eller cigaretetui. Vi har et meget stort udvalg af tilbehør, der er nødvendigt til enhver ryger.
 Vi kan tilbyde lightere til cigaretter, cigarer og pibelightere. Vores tyske læder eller metal cigaretetuier imødekommer imidlertid forventningerne til selv de mest krævende.

lighter til far, der ryger et pibe

cigaret lighter

Dobbelt flamme stormlighter

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Pibelighter kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke og billige gaveideer til fars dag, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij