GAVER TIL MANDEN SOM HAR ALT. Unik gaslighter i guld farve

Varenummer: 316-1-01
Tilgængelighed: PÅ LAGER
179,00 DKK

Unik gaslighter i guld farve med stormbrænder

    Enhver anledning til at købe en eksklusive gave for den kære mand synes en god ide. Ideel gave til den særlige lejlighed. original æske sammen med lighter. Der er en god solid føler for disse lightere og bare en luft af kvalitet. Ingen løse nitning eller dårligt monteret fascias, det element, der har været forsvundet fra mange lightere i de seneste par år. Og vi føler ikke prisskilt afspejler dette. Det anbefales at bruge god lighter gas at påfylde disse lightere. Men enhver god kvalitet gas med standard fyldestudsen er mere end godt nok og er tilgængelig fra din lokale tobakshandler eller enhver god supermarked. Ronson, Colibri eller Zippo er alt fint. Vi vil ikke anbefale at købe billig gas fra pund butik eller mærker som tyr mærke, da gassen ikke er så ren, og kan blokere for gas ventil.

   Overrask en ven eller en kollega med et super lighter og bestil den perfekte og billige gaver til manden som har alt i dag.
Mangler du lidt inspiration til at finde den rigtige gave til din ven, bror eller far der er nogle typer af gaver, der altid vil være godt. For eksempel unik og billige
Nøgne figurer til dekoration af hjemmet, som altid kan være en stor og praktisk gave.

   Her kan du finde nogle gode råd, der hjælper dig med at nyde gaslighteren længere og uden problemer eller funktionsfejl: Behandle din gas lighter ordentligt.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk eksklusiv og billig gaslighter i guld farve med stormbrænder, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij