HJEMMESKO TIL DAMER. Universelle hjemmesko i fantastiske farver

Varenummer: TK-1538 F
VÆLG STØRRELSE:
 • 36
 • 37
 • 38
 • 39
 • 40
 • 41
VÆLG MODEL:
  Tilgængelighed: PÅ LAGER
  99,00 DKK

  Universelle dame hjemmesko i fantastiske farver

     Vi anbefaler bløde, behagelige og holdbare hjemmesko til kvinder, der holder af æstetikken i hverdagstøj. Universelle hjemmesko med et rustikt mønster i fantastiske farver vil være et perfekt supplement til et hjemmetøj. De er meget pæne, lette tøfler med en skridsikker gummisål.
     Du kan vælge en model med lukkede eller åben tå.

     Vi har mange års erfaring med design og produktion af hjemmesko, som vi bruger til at skabe hjemmesko af høj kvalitet. Vi tager os også af efterbehandlingen og tilpasser designet af vores hjemmesko til den aktuelle mode. De er designet til at gøre øjeblikke med hverdags afslapning i dit hjem behageligt for dig!

     Besøg vores hjemmeside regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til billige gaver til kvinder og ekspreslevering. Billig gave til hende er ikke kun hemmesko. Find produkter fra vores tilbud, der matcher dit stil. Lad dig inspirere, køb en billige sutsko til damer, der er perfekte som en gave til mor, gave til søster, gave til svigermor eller bedstemor gave.

  Du kan også vælge lignende hjemmesko, men i en mørkere skygge.

  hjemmesko dame

     Ved at købe disse fremragende filt hjemmesko damer, gøre du en stor gave til dig selv eller til en elsket. Bestil hjemmesko i dag og husk at vælge størrelse. Laveste pris. Meget billige og koster kun 99 kroner.

  ⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
  ⭐️ Filtede hjemmesko kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
  ⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
  ⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
  ⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
  ⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
  ⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
  ⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive billige hjemmesko damer, der kan friste dig!
  ⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

  STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

  LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

  Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

  gave til ham, gave til hende

  Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2021 år

  Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

  Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

  Zamknij