HESTEFIGUR. Imporedende bronzefigur Jockey på hest. Gave til rytter

Varenummer: 70749
Tilgængelighed: PÅ LAGER
1199,00 DKK

Imporedende figur af Jockey på hest. Gave til rytter

   Hest over forhindring. Figuren præsenterer en hesten med rytter overvinder over en terræn forhindring på væddeløbsbanern. Takket være vores figurer kan du bygge din egen hestevæddeløb kører på en løbebane, der har grøfter, hække og hoppe, der viser hestens styrke og modet af jockeyen. Mange tilskuere vil være på ruten for din hestevæddeløb for at bese de imponerende forhindringer på nærmeste hold. Smukke udsmykning af enhver stue og kontor og perfekt gave til den hest elsker.

Alle elsker heste, så vi har figurer til alle. I vores hestegalleri finder du mange smukkeste og meget dekorative figurer af bronze heste. Galoperende heste, stående heste, hestehoved og mange andre hestefigurer. Et fremragende forslag til en unik stue dekoration og som en gave til rytter, hesteejer eller hestepasser og heste fans.

gave til rytter

Materiale: støbekoldt (en type af ler, støbning) dække af bronze pulver, hånd maleri.
Dimensioner: Vægt:  1,20,    Højde: 22,00 cm,   Bredde: 30,00 cm,   Dybde:  9,00 cm

PYNTETING

   Hvis du kan lide vores gave til hest elsker, bestil smuk hestefigur i dag. Typisk hvis man har man penge nok, så er det altid nemt at købe gaver til ham eller hende. Men hvad gør man når har et begrænset budget? Lige når du besøge vores online butik tjek vores forslag gaveideer til ham og hende. Selv i sidst på måneden du kan købe en stor gave for ikke en masse penge. Være sikker på, at shopping i vores butik det er afslapning, velvære og gode erfaringer.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Bronzefigur Jockey på hest kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre billig hestefigur, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij