HESTESKULPTUR. Figurer til hjemmet. Du er også en hest elsker?

Varenummer: 76064
Tilgængelighed: PÅ LAGER
399,00 DKK

Billig figur til hjemmet

    Jeg elsker Heste! Du er også en hest elsker? Hvis du er på udkig efter de smukkeste heste skulpturer og heste statuer og figurer, så chancerne, at du er en hest elsker eller ønsker at finde en gave til en, har jeg ret? Det er afgjort en af ​​de mest realistiske hestestatue, der har du set endnu. Ekstremt høj kvalitet hest statue til salg. Imponerende, absolut fantastisk detaljer og bevægelsebevægelse.

   Vil se fantastisk ud i din hest figur samling! En unik kollektion lavet med sans for detaljer. En mytologiske samling af Veronese er en ideel udsmykning af stiliseret interiør. Dæmpet kolorist og dominans bronze farve harmonerer meget godt med de indvendige stiliserede secessions, og giver et moderne stilisering charme kombineret med naturlige elementer, finer. Ved at købe produkter fra os Veronese, få du garantier originaliteten af ​​produktet. Hvert produkt er i sin originale emballage og er signeret mærke tegn.
Gå på opdagelse på vores hjemmesiden og husk, at vi har altid laveste pris og hurtig levering.

Materiale: støbekoldt (en type af ler, støbning) dække af bronze pulver, hånd maleri.
Dimensioner:
Vægt:  511 g,   
Højde: 18,00 cm,  
Bredde: 14,50 cm,  
Dybde:  7,00 cm

pynteting

   Hvis du kan lide vores hesteskulptur, bestil smuk figur i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Hvis du køber fra os et par kopier af klassiske skulpturer, du kan har et lille museum i dit hjem.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Heste figurer kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive billig hesteskulptur, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij