Hestefigurer

Bronze heste figurer

Bronzebelagt figurer til samlere og heste entusiaster

dekorationer til hjemmet, Hestefigur   Alle elsker heste, så vi har figurer til alle. I vores hestegalleri finder du mange smukkeste og meget dekorative figurer af bronze heste. Galoperende heste, stående heste, hestehoved og mange andre hestefigurer.
Et fremragende forslag til en unik stue dekoration og som en gave til rytter, hesteejer eller hestepasser og heste fans.
   Du finder også mange hestefigurer i kategorien riddere og krigere. Figurer af riddere uden hest og riddere med hest.


   Dekorative figurer fra Veronese er lavet af polystone belagt med et lag af høj kvalitet bronze. Nogle gange er de også lakerede med farverige malinger for at understrege effekten af detaljer. Det er en forbindelse, der stort set består af polyurethanharpiks blandet med pulveriserede stenadditiver, såsom aluminiumhydrat, der giver den tilsat vægt og porcelæn eller "stenlignende" fornemmelse, der resulterede i selve materialets navn. Polystone er holdbar og meget effektiv til at opretholde en skarp maling.

   I modsætning til porcelæn, der fyres i en ovn, er polystone et koldstøbt materiale, hvor der ikke anvendes nogen varme i fremstillingsprocessen, hvilket resulterer i meget større variationer i maling.

hestefigur i bronze   Koldstøbning, polystone og harpiks er alle meget robuste og skrøbelige. Det bevarer størstedelen af ​​den originale skulpturdetail, der tegner sig for dens popularitet i samleobjekter. På grund af stenadditivet og afhængigt af vægtykkelsen, kan resultaterne have en tæt fornemmelse og vægt. Ingen af ​​dem kan overleve et fald, og de bryder ganske let. Det er typisk lavet til masseproducerede skulpturer tol bolig dekoration, figurer til pynt, vaser og mange andre ting til hjemmet. De er meget modstandsdygtige over for temperatur, fugtighed, og de er betydeligt lettere at rengøre

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij