HJEMMESKO AF ULD | Filthjemmesko til 46 størrelse.

Varenummer: PFH3
VÆLG STØRRELSE:
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
Tilgængelighed: PÅ LAGER
149,00 DKK

HJEMMESKO AF ULD | Filthjemmesko til 46 størrelse. Vi tilbyder elegante mænds filt hjemmesko i grå med ægte uld foer, lavet af varm filt og uld. Tøfler er nye, i første klasse, uden defekter og opretholdt i en moderne, elegant stil. Kile har højde 12 mm og absorberer foden, mens du går, hvilket giver en følelse af komfort og afslapning.
Sålen er blevet limet med skridsikre af høj kvalitet gummi materiale, takket være tøflerne er modstandsdygtige over for slid og vil tjene i lang tid. Filt transporterer fugt til ydersiden og dermed holder foden tør. De særlige egenskaber af filt : kulde-resistente, varme og fugt -resistent, sørge for et sundt fod miljø.
Du vil ikke finde lignende tøfler til en lavere pris. Du får ikke bedre hjemmesko og dette er en unik mulighed for en lille gave af god kvalitet, der opkræver ikke dit budget.

De er simpelthen noget af det bedste hjemmesko du har haft og garanteret et tilfredshed hos både for mænd og kvinder fordi identiske dem kan købes i mindre størrelser (til 41) her: BILLIGE HJEMMESKO DAME
Du kan gør en god handel ved at købe disse fremragende og billige hjemmesko af uld og filt, gøre du en stor gave til dig selv eller til en elsket. Meget billige og koster kun 149 kroner. Perfekte forslag til din far, bror eller mand, til ældre og yngre mænd. Når du endelig kommer hjem efter en lang dag og smider dine sko, kan du slappe af i lækre hjemmesko. Hjemmesko af filt er lig med hygge, komfort, varme fødder og afslapning. Det bedste, du kan gøre for dine  fødder er skridsikre, sunde og lune filtsutsko. Køb nu og du vil helt sikkert være tilfreds!
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive billige hjemmesko af uld, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]