HJEMMESKO MED LYNLÅS. Billigste filt sutsko som gaver til ham

Varenummer: HH4a
VÆLG STØRRELSE:
 • 41
 • 42
 • 43
 • 44
 • 45
 • 46
VÆLG SÅL:
  Tilgængelighed: PÅ LAGER
  189,00 DKK

  Billigste filt sutsko som gaver til ham

     Trim farven afhænger af lagerets tilgængelighed.

     Grå filthjemmesko foret med bløde uld, til en bedste god pris, Er nemme at få af og på ved hjælp af praktisk lynlås lukning. Hjemmesko til far lavet af to slags såler. Indvendig foret med pels af naturlig fåreuld. Vores filtede sutsko er lavet af 100% naturlige merino uld. Ulden er også karakteriseret ved fugt optagelses egenskaber hvilket gør at fødderne ikke sveder. Vores filtede sutsko har en tyk gummisål, som perfekt det fungerer godt for korte gå ud over huset og filtsål, som perfekt dæmper trinene. Hjemmesko akkumulerer ikke støv. 

     Hertil kommer, at filthjemmesko er behagelige og bløde ved berøring. Merinould er en utrolig isolator: de små, krøllede fibre snoet sammen, skaber millioner af små luftlommer, der fanger kroppens varme og skaber en buffer mod kold luft. De arbejder i harmoni med din krops naturlige opvarmning og kølesystem, regulering din temperatur smukt. Uldens overflade stimulerer nerveenderne og derved forbedrer blodcirkulationen i fødderne. Standard størrelser fra 41 til 46. Disse hjemmesko fungerer godt om efteråret og vinteren. Derfor kan du vælge dem, når du vil give nogen fede julegaver.

  Her kan du finde lignende sutsko med lynlås, der er i udsalget til nedsat pris indtil at tømme lageret.

     Hvis synes du det kunne være en god idé til en unikke billigste gaver til ham, det er lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil varmeste hjemmesko med lynlås til herre i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Kunder, der købte denne hjemmesko, købte også lignende filt hjemmesko til kvinder.

  ⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
  ⭐️ Filt hjemmesko kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
  ⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
  ⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
  ⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
  ⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
  ⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
  ⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke, eksklusive og billige varme hjemmesko med lynlås, der kan friste dig!
  ⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk
  Pakker Distributions Kalender for foråret 2023

  STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

  LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

  Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

  gave til ham, gave til hende

  Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

  Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

  Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

  Zamknij