Filt hjemmesko til herre

filt hjemmesko med gummisål

TRADITIONELLE FILTEDE HJEMMESKO

   Filt er et af de ældste materialer, der anvendes af mennesker.
Selv gamleste Sumerere vidste og brugte følte, hvilket gjorde det til naturlig uld. I modsætning til andre uldprodukter involverer fyldning ikke vævning af uldfibrene sammen, men snarere ved at skabe friktion mellem dem, sammenkobling af deres mikroskopiske skalaer. Det resulterende materiale kan så laves til en række forskellige genstande, fra sutsko og hatte til husholdningsartikler.

   Vores uldfilt tøfler er super varme og komfortable, men de har en ekstra fordel - de hjælper med at holde deres bærer sundere! Iført følte tøfler rundt i huset masserer såler af fødderne og hjælper med at øge blodcirkulationen i hele kroppen.

  Desuden bliver lanolin, der naturligt forekommer i ægte uld, opvarmet til temperaturen i kroppen og smelter, bliver absorberet gennem huden, hjælper med at lindre spændinger i fødderne i slutningen af ​​dagen, samt at have fantastiske anti-inflammatoriske og anti-allergifremkaldende egenskaber!
   I sidste ende handler hjemmesko om komfort, varme og holdbarhed, og det er præcis, hvad vores naturlige tøfler står for. At være fantastisk behageligt og sundt for almindeligt slid rundt i huset, er det perfekte valg for stort set alle! Prøv dem for jer selv, og vi er sikre på, at du aldrig vil bære andre tøfler omkring dit hus igen! Med et fint par tøfler på hans fødder kan en mand slappe af i huset eller træk udenfor for at få fat i papiret eller nogle logfiler til ilden.

UNIKT SOM FILT.

   Vores hjemmesko og sutsko til mænd er yderst komfortable og mere holdbare end dem, der er universelt tilgængelige. Hvad mere er, de er stille og forårsager ikke ridser. Det er alt takket være filtens egenskaber. Lavet af uld bevarer deres egenskaber og form, når de bæres i modsætning til mere moderne tekstiler. Morgensko  har overlegen isolering i forhold til andre, mens de stadig har evnen til at lade dine fødder at ånde.

   Efter at have arbejdet hele dagen i business sko dine fødder vil føle sig meget bedre i ekstremt blød, varm og sunde tøfler. Hjemmesko i uld er yderst behagelig og varme. Original fodtøj til i brugen hus.
DESIGN AF SUTSKO MÆND
   Producenternes inddragelse og følsomhed er kilden til tøflernes komfort og form. Vores producenter ved hvad der er godt!
   Sutsko til mænd er kendetegnet ved materialets stivhed, men i praksis er de meget bløde. Nogle modeller har special lås holder dine fødder på ét sted og de gør det nemmere at passe.
   Vi anbefaler at vælge den højere størrelse end normalt. Smuk, ekstraordinær, den mest komfortable, unikke og vigtigst, min favorit. Vi modtager sådanne meddelelser fra kunder, der har købt vores tøfler fremstillet af 100% fåruld.
   Tøflerne er farvet naturligt. Deres farver er levende og holdbare. Vores billeder viser det meget godt, men det afhænger af skærmens kvalitet. Producenternes inddragelse og følsomhed er kilden til tøflernes komfort og form.
 

DELIKAT FILTSUTSKO.

   Vores herre hjemmesko 'ikke bider'. Det er gode nyheder for folk der er følsomme over for et strejf af uld. Indesko til mænd fra Maxgaver det er en følelse af hygge og afslapning. Bedste komfort og behagelige varme fødder. Tjek priser og køb varmeste sutsko til mænd billigt!

   Der er ikke noget pænere end at komme hjem efter en lang, hård dag på arbejdet , og glider på et par behagelige tøfler.
Tage et stykke tid og bestil komfortable og hyggelige morgensko i Maxgaver.dk online shop nu.

 

SUTSKO TIL MÆND SOM GAVE

   Ikke kun kvinder, men mænd klager også over den kolde årstid inde i huset på kolde fødder og de fleste mænd tænker ikke over, hvad de har på fødderne. Tage et stykke tid og bestil komfortable og hyggelige sutsko i Maxgaver.dk online shop nu.
   Gå rundt i huset barfodet er aldrig en god idé. Her på Maxgaver.dk vii har remedy - tilbyder vi en bred vifte af forskellige de smukke filttøfler til herren med deres vidunderligt bløde materialer og former.

   Husk, at god sindsstemning starter fra fødderne og sammen med af vores tøfler dine fødder vil bliver slappe af perfekt. I den måde, baseret på vores tilbud, du kan foretage et sikkert køb af hjemmesko, som kan bruges det helst på året.

   Anyway tror jeg, at tøfler gør en god gave til mænd, fordi jeg ikke kender mange, der vil købe hjemmesko til sig selv, men alle bruger dem!
Tag det et skridt videre - udfyld dem med hans yndlings candy barer, oksekød jerky, nødder og måske et gavekort! Det er bogstaveligt en gave i en gave. Tøfler gør en god gave, og de er endnu bedre, når de er fyldt med små godbidder og gavekort! Perfekt til farsdag eller virkelig nogen lejlighed.
Denne ide fungerer selvfølgelig lige så godt for kvinder også!
GØRE EN STOR GAVE TIL NOGEN SPECIEL.
   Hvordan du får den bedste hjemmesko eller slippers til mænd, som vil varme dine fødder? Når du handler på Maxgaver.dk læn dig tilbage, slappe af og kan du placere din ordre fra komfort i din sofa og vente på din nye par til at blive leveret direkte til din dør.

   Hos Maxgaver byder vi på et hav af forskellige mega behagelige og lette modeller, så kan du være sikker på at finde den par indesko til mænd , at dine fødder vil takke for dig.

   Alle vores morgensko, fåreskind tøfler, skindsutsko og fleece tøfler er fremstillet i fantastiske materialer, som giver kvalitet og gør dem ekstremt behagelige at have på.
Indkøb med os det er fantastisk oplevelse, fuld tilfredshed og ikke mindst super priserne!

 

IDÉ OM HANDLING.

   Et håndværk, høj kvalitet, naturlige materialer, unikt design - det var det, vi tænkte, da vi startede vores rejse. Fascineret af verdens skønhed, dets folk og kulturer, begyndte vi at søge efter bemærkelsesværdige håndlavede produkter, der tjener som en fortsættelse af deres kultur og tradition.

   Maxgaver - betyder unikke og smukke produkter, og deres skønhed stammer også fra skønheden hos mennesker, der gør dem, deres kulturer og steder.

   Et menneske er det vigtigste for os, det samme som kunde og producent. Det er vigtigt, at vores kunder kan lide produktet, men dets oprindelse og skabelsesproces er lige så vigtigt. Derfor ved at købe vores produkter støtter du medarbejderrettigheder, plejer det naturlige miljø og en retfærdig og afbalanceret indkomstfordeling.
  Mød med os den utrolige verden af ​​produkter fra forskellige dele af verden - farverig, naturlig, autentisk, håndlavet med lidenskab i små værksteder (ofte familier).
   Følg os på vores siden og brug af en god og de mest behagelige hjemmesko. Dine fødder vil være taknemmelige for dig og face smilende.

   Sutsko er også mode og lækre, så det dametøj og herretøj i form af hvid, brown og beige eller grøn tøfler kan påvirke dit velvære.
   Indkøb på siden af slippers i vores webshop er nem og ofte bestilte tøfler til herrer leveres til hver modtagerne inden for to dage og du får gratis fragt til sutsko, når du køber for mere end 500 kroner.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij