Retfærdighedens Gudinde

Justitia figur, gaver til jurister

Dekorative figurer af Justitia som gaver til jurister

gaver til jurister   Stående og siddende skulpturer og figurer af Retfærdighedens Gudinde. Billige Justitia figurer til helt rigtige indretning i hjemmet og kontoret. En god gave til en nyuddannet eller erfaren advokat, jurist eller sagfører.

  Enestående figurer i bedste pris på nettet. Leder du efter en god gave til ham og hende? Vi har anderledes gaver. Her finder du har masser af forslag til, hvad du kan give ham/hende. Køb den perfekte gave nu. Perfekt gave i anledning af afslutningen af ​​juridiske undersøgelser. Gave til en advokat?

   Stor figur af Justitia gudinde. Retfærdighed er et universelt begreb, og uanset hvor du kommer fra, er det noget, som mange stræber efter. Den Justicia Statue er en ikonisk skildring af Fru Justitia, der symboliserer dette vigtige begreb. Hun bærer løs, flyder rober, der giver hende en antikke romerske udseende, mens i hånden, hun har en vægt, der er designet til at veje sandhed mod løgn.

   Hun ser ud som en ung kvinde, der bærer en blindfold for at symbolisere at retfærdigheden er blind overfor hvem retfærdigheden øves. I hendes anden side holder hun et sværd, som omfatter retfærdighed slående ned De, der viser sig falsk og uretfærdig. Hun står på toppen bøger, der hviler oven på en kvadratisk base, der holder denne statue støt og stabil.

   Det er også hånd malet, ikke kun for at styrke sin detaljer og glans, men også for at give den farve, som gør denne statue desto mere imponerende at se på. Dette er en ikonisk figur af myter og legender, og hun gør det til en god tilføjelse til ethvert kontor, især hvis dette kontor hører til en advokat eller en dommer. Det gør også er en stor gave til enhver, der holder sig selv for at være en fans af aldre gamle myter og legender, hvorfra Fru Justitia komme først.

   Denne smuk figur er perfekt i alle detaljer. Meget elegant, meget dekorative, ser godt ud i din bogreol i hvert værelse så godt og på kontoret. Unikke gaver i anledning af forskellige festlige dage, fødselsdag, helligdage eller en forfremmelse på arbejdspladsen.

   Ofte brugt i moderne tid som en dekoration i retsbygninger, den romerske gudinde Justitia tjener som et symbol på moralske lov. Den græske Titaness Themis personificeret guddommelig retfærdighed og social orden, en pendant til Lady Justice, der sidder udenfor moderne retsbygninger.

   Den Themis skulpturen skildrer hendes bind for øjnene, holder de traditionelle symboler på magt, fornuft, og upartiskhed et sværd og sæt skalaer. På grund af hendes blide natur, er hendes sværd ofte fortolket at angive hendes evne til at analysere sandheden fra usandheder, snarere end en advarsel om straf. En usædvanlig og charmerende pynt, fantastisk til en stilfuld gave. Skulptur er et mesterværk i sig selv. Ikke kun for elskere og samlere , men også en eksklusiv gave idé !

Er Justitia og Themis den samme karakter?

   Justitia og Themis er beslægtede, men forskellige karakterer i mytologi og ikonografi. Begge er forbundet med retfærdighed og er ofte afbildet som kvindelige skikkelser, der holder vægt og et sværd. De kommer dog fra forskellige mytologiske traditioner og har forskellig oprindelse.

   Justitia, også kendt som Lady Justice, er en personificering af retfærdighed i romersk mytologi. Hun er ofte portrætteret som en kvinde med bind for øjnene, der holder et sværd i den ene hånd og vægt i den anden, hvilket symboliserer upartiskhed og retfærdig afvejning af beviser. Justitia er ofte afbildet iført en toga, et symbol på romersk kultur.

   På den anden side er Themis en græsk gudinde for guddommelig lov, orden og skik. Hun forbindes ofte med naturlovsbegrebet og regnes som moderen til de tre skæbner i græsk mytologi. Themis er også afbildet som en kvindelig figur, der holder vægte og et sværd, der symboliserer principperne om retfærdighed og retfærdighed.

   Mens både Justitia og Themis deler lignende egenskaber og er forbundet med retfærdighed, er de forskellige karakterer fra forskellige mytologiske traditioner. Justitia kommer fra romersk mytologi, mens Themis stammer fra græsk mytologi. Men på grund af kulturel udveksling og påvirkninger kan deres skildringer og symbolik have smeltet sammen eller overlappet i forskellige repræsentationer af retfærdighed i forskellige kulturer og tidsperioder.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij