Julekugle med reflektor, mat karmin med grøn glitter, Ø 8 cm 6 stk

Varenummer: 140-D6492 C003
Tilgængelighed: PÅ LAGER
299,00 DKK

Julekugler rød. Smuk polsk julekugle med reflektor, mat karmin

Ø 8 cm - pris for 6 stk. i en æske (41,50 kr. pr. stk)

julekugle med reflektor   Skønheden i denne farve er så overvældende, at vi besluttede at præsentere glasjulekuglerne helt udelukkende i denne farve. Vi præsenterer her vores juletræskugler - karminkugler med reflektor. Bemærk de subtile forskelle i strukturen og nuancerne i de forskellige røde toner i dekorationen. Baggrunden blev lavet med en karakteristisk strukturelak - når man ser nærmere på, kan man se mørkere og lysere skygger, som den skabte på kuglens overflade. Det dekorative ornament er lavet af skinnende grønt glitter. Den tredje farvetone er lavet af hvide prikker, der belyser hele dekorationen. Julekugler i glas er altid elegante og smagfulde. De pynter smukt vores nåletræer og enhver anden julepynt.

Julekugler rød   Ved at klikke på billede finder du stativ, der passer til denne julekugle. Vælg et stativ til julekugler med en diameter på 10 cm.

   Vitbis, polske håndlaver pynt i særklasse til perfekte stemningsskaber i dit julehjem.
   Selvom de ikke er så populære som for eksempel kugler i guld, rød eller sølv, er sorte synonymer med elegance og stil. Ved at hænge dem på juletræet understreger du dets betydning. Blanke, sorte juletræskugler vil være et usædvanligt kendetegn ved juletræet. Selv hvis du ændrer dit arrangementskoncept næste år, skal du have sorte dekorationer ved hånden. Kreativ galskab anbefales i disse situationer. Du opretter den vigtigste julepynt! Så vær ikke bange for forskellige kombinationer og blande farverne på julekugler af glas!

   Sørg dog for, at de sorte dekorationer ikke dominerer den festlige indretning. Kombiner dem bedre med andre dekorationer i ekspressive farver. Hvide og sorte kugler vil være en klassisk kombination - sammen skaber de en effektiv kontrast. En dejlig duo oprettes også med sølvdekorationer, der tilføjer juletræet en særlig glød.  Andre farver, som du kan bruge i julearrangementer, er for eksempel violet, rød og turkis. Sorte glas julekugler vil se lige så fænomenale ud.

   Ved at vælge julepynt i vores butik kan du være sikker på, at du får et unikt produkt. Mange års erfaring med at skabe glasdekorationer gør os sikre på kvaliteten af ​​vores dekorationer. Håndmalet kugler er unikke dekorationer, der understreger julestemningen i dit hjem. Tidløst design giver dig mulighed for at nyde dekorationerne i mange år.

Vigtig information til købere af vores glasjulekugler.
   Julekugler af glas er meget sarte og skrøbelige. På grund af disse egenskaber kan de blive beskadiget under forsendelser fra Maxgaver til dig.
   Hvis du på dagen for modtagelsen af ​​pakken med kugler bemærker at nogle er blevet beskadiget, tag et billede af hele emballagen med julekugler og send det til Maxgaver. På dette grundlag modtager du en refusion for hver beskadiget julekugle.

   Ved at klikke på billederne nedenfor kan du finde andre dekorationer til dit juletræ og et stativer til glas julekugler samt billige produkter, der er perfekte som en dejlig julegave under juletræet. Vi har et meget stort udvalg af varme uld- og filt hjemmesko samt unikke bronze Veronese-figurer. I tilbuddet finder du også smukke gaslightere og cigaretæsker i mange designs og farver. En meget spændende kategori er smukke kunstige blomster i enkeltkviste og i buketter, der ser levende ud.

Jule glas lanterne i rød gennemsigtig mat

Jule glas lanterne i rød gennemsigtig mat

jule glas pynt i rød Fabergé æg

julepynt i rød Fabergé æg

etui til cigaretpakke

etui til cigaretpakke

Rød gaslighter

Rød gaslighter

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Polske karmin
julekugler kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre spændende, smukke eksklusive billige Julekugler rød, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij