KØB CIGARETETUI. Læder etui til cigaretpakker + en lighter, kun 79 kr

Varenummer: IN-059/072
VÆLG FARVE:
  • sort
  • brun
Tilgængelighed: PÅ LAGER
79,00 DKK

Læder etui til cigaretpakker + en lighter

   Billige cigaretetui til opbevaring af hele cigaretpakker. Sort eller brun farve at vælge imellem. En lighter med en Playboy kanin logo er inkluderet. Dette stilfuldt cigaretetui er lavet af højkvalitets læder og er perfekt for dig, som vil opbevare dine cigaretter et sikkert sted. Etuiet passer til en standard cigaretpakke eller 20 cigaretter i bulk. Er også udstyret med en nem magnetisk åbne - lukkemekanisme og sidelomme til opbevaring af lighter.

   Denne slanke og stilfulde cigaretetui vil beskytte dine dyrebare cigaretter fra skader eller uventede vejrforhold. Et sikkert sted at opbevare og transportere cigaretter. Uhørt lave pris, kun 79 kroner. Perfekt til daglig brug eller til en fest.
   I Maxgaver.dk finder du Danmarks største udvalg i de klassiske cigaretetuier. Bestil den perfekte og billig sæt af tre stykker cigaretetui plastik i dag. Køb plastiketui til at slippe for de store advarsler om rygning.

 Dimensjoner:
Højde 10,50 cm,
Bredde  6,00cm,
Dybde 3,00 cm


 Materiale: 100% naturlæder
magnetisk åbne - lukkemekanisme

   Hvis synes du det kunne være perfekte gave til ham, det er lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil flot cigaretetui med lighter billig i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Bestil den perfekte og billige fars eller mors dag gave i dag. Rygning er usundt, men hvis han/hende allerede har til at ryge cigaretter så i det mindste købe dem en flot lighter med cigaretetui.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Etui til cigaretpakke kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke, eksklusive, billige og perfekte gave til ham, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij