LUKSUS CIGARETETUI LÆDER. Tyske cigaretetui i et netmønster i brun

Varenummer: 520NL73
Tilgængelighed: PÅ LAGER
249,00 DKK

Tyske læder cigaretetui i et netmønster i brun

  Eksklusiv gave til til kvinder og mænd. Klassiske og stilfulde cigaretetui. Perfekt gave til en aktiv rygeren i bedste pris. Denne produkt afsløre farver og teksturer, hvilket skaber en enestående atmosfære af storhed og elegance, der vil appellere til af de mest krævende kvinde og mand. Unægtelig ikke kan gå glip af cigaretetui i din håndtaske eller jakke lomme.

   Den smukkeste etui lavet med sådanne kunstfærdighed. Uden tvivl det ville være en god idé til en lille gave. Hvis du er en aktiv ryger, en cigaret etui er en nødvendighed! Cigaretter altid blive knust i lommen, hvis du kører rundt. Løs tobak får rundt over det hele. Denne slanke og stilfulde cigaretetui vil beskytte dine dyrebare cigaretter fra skader eller uventede vejrforhold. Indvendigt kan rummer op til 18 stk standard cigaretter, der er holdt nede af en gummibånd.

Producent: VH Tyskland
- Rummer 18 stk standard Kind Size cigaretter
- Ægte læder
- Farve:  brun
- Interiør og kanter i guldfarve
- Mål: 9,50 x 8,30 x 2,00 cm,
- Gummibånd holde cigaretter

   Hvis synes du det kunne være en god idé til en unik og luksus gave, bestil smuk cigaret etui læder til enhver pengepung i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Rygning er usundt, men hvis han/hende allerede har til at ryge cigaretter så i det mindste købe dem en flot lighter. Du skal minde ham kun, at rygere ikke kan generer ikke-rygerne. Denne produkt afsløre farver og teksturer, hvilket skaber en enestående atmosfære af storhed og elegance, der vil appellere til af de mest krævende kvinde.

   Unægtelig ikke kan gå glip af cigaretetui i din håndtaske. Den smukkeste etui lavet med sådanne kunstfærdighed. Uden tvivl det ville være en god idé til en lille gave. Lavet af høj kvalitet metal og læder. Den ideelle gave til hende til enhver lejlighed fordi vores produkter, ofte udøve en dybtgående indvirkning på fantasi af den moderne forbruger. Er værdsat for deres intime karakter, geniale håndværk og unparallel sans for detaljer.

   Kan kun en cigaretetui være gode gaveideer til hende ? Vi er sikre på, at du i det store tilbud i vores butik finder andre, meget gode forslag til gaver til mænd, kvinder og gaver til børn.
   Du kan tjekke tilbudet på hjemmesko til voksne og børn, hvor du f.eks. Her finder du hjemmesko herre uld eller uld hjemmesko dame, som er perfekte som julegaver eller fødselsdagsgaver til mor, gave til par, far og bedstefar.

   Studerende, læger, medarbejdere eller endda advokater, alle bruger hjemmesko, så billige sutsko er gode som praktiske gaver.
   Veronese figurer til pynt til hjemmet fungerer meget godt som unikke og billige romantiske gaver. Vi anbefaler især de smukke riddere figurer fra forskellige historiske perioder, for eksempel meget realistiske Vikinger figurer.
   På den anden side i komplet med en cigaretetui, kan du købe en god stormlighter eller USB elektrisk lighter.

bedste gaver til ham og til hende

cigaretetui læder

billige cigaretetui læder

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Læder cigaretetuier kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke og billige luksus gave, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij