Nøgne par figurer

PYNTETING TIL VÆRELSET

PYNTETING TIL VÆRELSET

   Æstetiske, smukke, sensuel, sexet og provokerende, bronzebelagt figurer af nøgne par. Perfekt som glimrende veværelset dekorationer og dejlige pargave. Pyntefigurer fra Maxgaver ikke falmer som blomster og vil dekoration din stue i mange år.

   Vores dekorative figurer er lavet af polystone. Det er en forbindelse, der stort set består af polyurethanharpiks blandet med pulveriserede stenadditiver, såsom aluminiumhydrat, der giver den tilsat vægt og porcelæn eller "stenlignende" fornemmelse, der resulterede i selve materialets navn. Polystone er holdbar og meget effektiv til at opretholde en skarp maling.

   I modsætning til porcelæn, der fyres i en ovn, er polystone et koldstøbt materiale, hvor der ikke anvendes nogen varme i fremstillingsprocessen, hvilket resulterer i meget større variationer i maling. Koldstøbning, polystone og harpiks er alle meget robuste og skrøbelige.

   Det bevarer størstedelen af ​​den originale skulpturdetail, der tegner sig for dens popularitet i samleobjekter. På grund af stenadditivet og afhængigt af vægtykkelsen, kan resultaterne have en tæt fornemmelse og vægt. Ingen af ​​dem kan overleve et fald, og de bryder ganske let. Det er typisk lavet til masseproducerede statuer, figurer, vaser og mange andre ting. De er meget modstandsdygtige over for temperatur, fugtighed, og de er betydeligt lettere at rengøre.

   Polystone er meget holdbare og leverer en renere, mere omfattende repræsentation af en original skulptur end andre almindelige materialer. Det kan helt sikkert være den perfekte gaver til hende og ham.

   Unicorn Studio bruger polystone, fordi det har en utrolig evne til at indfange den mindste detalje, hvilket gør det uovertruffen i samleobjekter fremstillings materialer.
Figurer lavet af polyresin er perfekte som valentins gave, gave til brudeparret, julegaver ogromantiske gaver.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij