Ørne figurer

inspiration af pynt til stuen

Ørne figurer til hjemmet og kontoret dekoration

   Her finder du meget god inspiration til pynt af din stue med dyr og fugle bronze figurer. Ørne figurer, der radikalt ændrer din stue indretning. Du kan være kreativ med din indretning ,da det er et af de vigtigste rum i hjemmet. Fordi stuen kan have mange funktioner på én gang, tænk over, hvordan din stue med en smuk ørn figur vil se ud.
Vi tilbyder et stort udvalg af dekoration til dit hjem.

   At finde på en gave kan være ikke svært, uanset om du er til en lækker hjemmesko, skulpturer til hjemmet eller en fantastisk cigaretetui eller lighter.
Hvad end du er kæreste eller partner vores forslag er blevet bedste både til par og singler, gamle og unge, netop fordi dit ønske er den vigtigste ting.

   Eller søger du gode inspiration til gaveideer til ham eller bedste gaveønsker til hende?  Find gaveønsker til alle lejligheder og gode idéer blandt mange gaveartikler i gode priser lige på Maxgaver.dk siden.
Uanset om du skal finde på gaveønsker selv eller finde gaver til farfar, farmor, og endda studentergaver til hende og ham, så har vi løsningen til dig.

   Dekorative figurer fra Veronese er lavet af polystone belagt med et lag af høj kvalitet bronze. Nogle gange er de også lakerede med farverige malinger for at understrege effekten af detaljer. Det er en forbindelse, der stort set består af polyurethanharpiks blandet med pulveriserede stenadditiver, såsom aluminiumhydrat, der giver den tilsat vægt og porcelæn eller "stenlignende" fornemmelse, der resulterede i selve materialets navn. Polystone er holdbar og meget effektiv til at opretholde en skarp maling.

   I modsætning til porcelæn, der fyres i en ovn, er polystone et koldstøbt materiale, hvor der ikke anvendes nogen varme i fremstillingsprocessen, hvilket resulterer i meget større variationer i maling.

   Koldstøbning, polystone og harpiks er alle meget robuste og skrøbelige. Det bevarer størstedelen af ​​den originale skulpturdetail, der tegner sig for dens popularitet i samleobjekter. På grund af stenadditivet og afhængigt af vægtykkelsen, kan resultaterne have en tæt fornemmelse og vægt. Ingen af ​​dem kan overleve et fald, og de bryder ganske let. Det er typisk lavet til masseproducerede statuer, figurer, vaser og mange andre ting. De er meget modstandsdygtige over for temperatur, fugtighed, og de er betydeligt lettere at rengøre.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij