ROMANTISKE GAVER. Shamanen dame og ulv. Dekorativ polyresin figur

Varenummer: 77029
Tilgængelighed: PÅ LAGER
999,00 DKK

interiør figur | Shamanen dame og ulv. Dekorativ polyresin figur

Billig dekoration til hjemmet

   Du søger at bringe lidt magi og mysterium til dit hjem, og denne statue vil bare gøre det! Den Arcana shamanen figur foretaget på grundlag af billedet Ruth Thompson, tilhører en fantasi kunstværk samling, inspireret af inkarnationer af magi findes over hele verden.
   Denne statue forestiller en lyshåret Shaman kvinde, iført en blå-sort kjole og kappe med en tromme og fjer, holder et magiske stok og daggert, stående med hendes grå ulv følgesvend og falk bekendt.
   Ifølge Thompson, statuen besidder symboler, der repræsenterer den naturalistiske side. Er håndmalede i nuancer af blå, sort og grå, der giver det en magisk udseende fuld af fantastiske kvalitet.  En medicin hjul tatovering pryder hendes øverste venstre arm. Zodiac symboler accent hendes blå kappe. En halvmåne og stjerne vises på hendes tromme. Den falk oppe på hendes skulder, og ulven liggende ved hendes fødder tjener, som hendes familie. Med sin venstre hånd, hun holder et ritual dolk. En juvel toppet stok.
   En Imponerende detaljeret, iøjnefaldende figur, det er et must have for din fantasi kunstsamling. Lad den fantastiske fantasi af kunstner Ruth Thompson drive dig til hvor magi hersker højeste og inkarnationer kan findes over hele verden. Dette er et spændende stykke, din fantasy kunstsamling bør ikke være uden!

Materiale:
Romantisk dekorativ figur er lavet af polystone som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver. Er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.

Dimensioner:
Vægt ca: 1,38 kg,   Højde: 29,50 cm,
Bredde: 15,50 cm,   Dybde: 12,00 cm

Billig dekoration til hjemmet, smuk Arcana shamanen figur, som du kan købe til kun kr. 999,00 er leveres direkte til din adresse – fragtfrit.

figurer til hjemmet

Veronese
stue dekoration

   Der er en masse romantiske gaver, men første gang du har mulighed for at købe en spektakulær shamanen dame figur fra indsamling af vores butik for unik gave. Ser mere følelsesmæssige. Kun nåde og skønhed. Er et syn at beskue. Trylle lidt magi i dit hjem med tilføjelse af vores statuetter samleobjekter!

   Veronese er et meget populært brand over hele verden, mens teknologien og evnerne på produkterne er i verdensklasse. De er især kendt for deres originale figurer, som produceres i et elegant og stilrent design. Figurerne er udover at være en nydelse at se på virkelig fremragende valg til dekoration af ethvert værelse derhjemme eller på kontoret.
   Ud over disse figurer har vi også en lang række produkter, og du vil derfor med garanti kunne finde et produkt, som falder i din smag.
Du kan også vælge at give hjemmesko, hvor udvalget både kan dække over den elegante sorte uld sutsko til den mere afslappet skind slippers. Fordelen ved at give sko i gave er, at det er noget som alle mennesker skal bruge. Det kræver selvfølgelig, at du kender lidt til hans stil. Det er med garanti en gave han kan bruge i hverdagen.
Gå på opdagelse på siden. Husk! Vi har altid laveste pris og hurtig fragt.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Figurer til stue dekoration kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke og billige romantiske gaver, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij