Samurai figurer

Samurai figurer
Mens Europa var omsluttet i kongers, dronningens og krigens middelalder, Japan gennemgik sin feudale æra, en tid der nu typisk ses som Japans middelalderlige periode. Mange store figurer kom ud af denne periode, herunder samurai og ninja, som Japan er så kendt for. I middelalderlige samleobjekter, vi hylder disse tal i vores orientalske statuer sektion.
To grupper af krigere er fremhævet prominent her, og det var disse to grupper, der hjalp med at definere Japans historie.  Vores samurai statuetter skildrer disse hengivne og næsten legendariske krigere i en række forskellige stilarter. Mange af vores samurajer er tro mod deres historiske modstykker, der besidder den japanske krigers klassiske rustning, såvel som våbenene.
Naturligvis omfatter orientalske statuer ikke kun de japanske styling, så fra tid til anden finder du andre statuer fra andre orientalske kulturer, herunder til tider tal fra kinesisk historie og myte.  For nogle var den feudale æra i Japan en af de mest interessante perioder i historien, og for dem, der afstemmer sig med den japanske kriger og al deres magt, er disse orientalske statuer en fantastisk udsmykning og en god gave til at give alle dem, der deler en interesse for orientalsk kultur og historie.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij