SANDALER MED VELCRO. Billige læder dame slippers med velcrolukning

Varenummer: K-1170
VÆLG STØRRELSE:
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
Tilgængelighed: PÅ LAGER
149,00 DKK

Billige læder dame slippers med velcrolukning

   Måske en nyttig og personlig gave skal være et par nye fede hjemmesandaler? Førsteklasses navy læder hjemmesko. Komfortabel skind damesandal med unikt design. Hjemme slippers er lavet udelukkende af naturlæder, og indlægssål er ruskind. Hjemme sandaler har en gummi, skridsikker sål med en let forhøjet hæl. For bedre matchende hjemmesko på foden, er de udstyret med to velcrolukning.

   Et simpelt damesandal med elegant og aktuelt design og meget komfortable, slidstærke, lette, varmebestandige og skridsikre. Bemærk at ud over mange af de tidligere nævnte fordele er hjemmesko ekstremt billige.
   Teenagere og kvinder i alle aldre skal bruge en hjemmesko, og hvorfor ikke bruge en af lækre hjemmesandaler som gaven til hende? En flot hjemmesko pifter den gode stil op.  Og stort set alle har brug for et sutsko, så hvorfor ikke give et hjemmesko i den elegante og eksklusive stil? Vores uld og filt hjemmesko er en unik og populær oplevelsesgave.

   Besøg vores hjemmeside regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til sandaler dame og hurtig levering.
   Billige gaver til hende er ikke kun sandaler med velcrolukning. Find produkter, der matcher dit stil. Lad dig inspirere, køb en smuk slippers med velcrolukning.

billige gaver til hende

sandaler kvinde

sandaler med velcrolukning

   Du kan gør en god handel ved at købe disse fremragende hjemme sandaler, gøre du en stor gave til dig selv eller til en elsket. Meget billige og koster kun 149 kroner. Perfekte forslag til sommer, til dig selv, din mor, søster eller veninde. Hvis du ikke ved hvordan man vælger den rigtige størrelse på tøfler og hvordan man kan tage en fodmåling, kan man se på den side, hvor vi forklarer det i en kort vejledning.

Alternative gaveideer

   Mange af os er samlere af ting. Ting der betyder mere, mindre; dem, der vil være nyttige i morgen, eller om 5 år, når ozonhullet angriber os. Vi prøver ofte at kompensere for vores fravær med gaver. Til Børn, at vi ikke var på deres præstation i skolen, til venner på grund af mangel på tid og til ægtefæller på grund af manglende engagement.
   Vi kan lide at omgiver os med objekter - desværre ofte unødvendige. Gaver er ofte en af ​​dem. Et andet krus til samlingen, eller en bog, der ikke passer til vores smag. Alle mindst en gang i deres liv fik en ikkepassende gave.
   Hvis du er en af ​​de mennesker, der ikke bliver vild med shoppingfeber, du er ikke imponeret over fabelagt indpakket jule sætter og duften af ​​kanel i butikkerne, dette er en god chance for, at du hører til gruppen af ​​dem, der behandler julegaver med en vis fornuft, og julen er en mulighed for dem at give nogen en praktisk gave. Derfor præsenterer vi vores egen liste over ideer til  passende og billige gaver.

Praktiske gaver

   Den eneste ret gode idé for mig er at købe varme hjemmesko dame. Personligt kan jeg godt lide varme, og derudover har uldtøfler en positiv effekt på nogle sygdomme.
Vi kan tilbyde gode filt sutsko, varme tøfler dame, sutsko herre og uld sutsko børn. De opfylder gode standarder, mens de opretholder meget lave priser, de er perfekte som gaveideer til mor, gode studentergaver til hende og endda som gaveideer til ham.
   En god idé til en praktisk gave er også et lightere eller cigaretetui. Vi har et meget stort udvalg af tilbehør, der er nødvendigt til enhver ryger.
Vi kan tilbyde stormlighter gas til cigaretter, cigarer og pibelighter. Vores tyske læder cigaretetui eller metal cigaretetuier imødekommer imidlertid forventningerne til selv de mest krævende.
   Det er vigtigt, at gaven er nyttig og praktisk, ikke tvunget og i sidste øjeblik.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Sandaler med velcrolukning kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive billige sommer læder hjemmesko, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij