STEARINLYS LIGHTER. Lighter med udtrækkelig brænder og classic flamme

Varenummer: 2-9035
VÆLG FARVE:
  • blå
  • rød
  • grøn
  • gul
  • mørkeblå
Tilgængelighed: PÅ LAGER
15,00 DKK

Lighter med udtrækkelig brænder og classic flamme

Fem farver til at vælge

    Fås i flere forskellige farver lightere med udtrækkelig brænder, med variabel brænderlængde. Er nem at tænde sammenlignet med en almindelige lighter.

   Ergonomisk, lang grill lightere. 12,0 til 17,5 cm lang og justerbar flamme sikrer sikker brug af denne lighter, når man tænder ild på en grill eller lejrbål. Denne lange tændingssikkerheds lighter gør belysningsgasapparater sikrere og lettere. Det er også nyttigt til tænding af stearinlys. Den har en lang stilk, der holder hænderne væk fra flammen. Genopfyldelige gaslighter har en justerbar flamme, så du altid har den rette styrke til både at gøre grillen klar og tænde hyggelige bloklys i dine udendørslanterner.

   Grill lighter har et letvægtsdesign og et tykt håndtag, der gør det let at gribe og holde i. Gaslighteren har ligeledes en praktisk låsefunktion, så antændingsknappen ikke kan trykkes ned når lighteren er låst. Dertil kan lighteren let genopfyldes med ny gas, så den kan bruges igen og igen.

   En enhed, der bruges til at antænde grillbrændstof og trækul. Til reklameprojekter til reklame- eller reklameprojekter til hjemmet og turistkøkkenet. Det er også nyttigt til tænding af stearinlys. Fyrfadslighteren kan også med fordel bruges til at tænde op til fyrværkeri.

   Hvis synes du det kunne være en god idé til perfekte, billige gaver til ham og hende, det er lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil grill lightere i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Unik designet cigaret lightere, 100% helt ny og høj kvalitet. Det er en fantastisk mulighed for at vise din personlige stil med dette. Disse cigaret lightere kommer med delikat udseende og praktisk funktion, er let, lille og let at tage. Anvendelsen af materialer af høj kvalitet gør sikkert og nemt at bruge. Det vil være den bedste håndholdte enhed til lette cigaretter.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke og billige grill lightere, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij