Stor julekugle i blå farve, mat finish med gyldent landskab, Ø 15 cm

Varenummer: 55-P2420 N143
Tilgængelighed: PÅ LAGER
199,00 DKK

Den flotteste stor glaskugle til jul  i blå farve, mat finish med gyldent landskab, Ø 15 cm

   Smuk juletræskugle med julemanden i flyvende kane trukket af rensdyr på baggrund af månen og nattehimlen. Vitbis, poske håndlaver pynt i særklasse til perfekte stemningsskaber i dit julehjem.
   Selvom de ikke er så populære som for eksempel kugler i guld, rød eller sølv, er sorte synonymer med elegance og stil. Ved at hænge dem på juletræet understreger du dets betydning. Blanke, sorte juletræskugler vil være et usædvanligt kendetegn ved juletræet. Selv hvis du ændrer dit arrangementskoncept næste år, skal du have sorte dekorationer ved hånden. Kreativ galskab anbefales i disse situationer. Du opretter den vigtigste julepynt! Så vær ikke bange for forskellige kombinationer og blande farverne på julekugler af glas!

   Sørg dog for, at de sorte dekorationer ikke dominerer den festlige indretning. Kombiner dem bedre med andre dekorationer i ekspressive farver. Hvide og sorte kugler vil være en klassisk kombination - sammen skaber de en effektiv kontrast. En dejlig duo oprettes også med sølvdekorationer, der tilføjer juletræet en særlig glød.  Andre farver, som du kan bruge i julearrangementer, er for eksempel violet, rød og turkis. Sorte glas julekugler vil se lige så fænomenale ud.

   Ved at vælge julepynt i vores butik kan du være sikker på, at du får et unikt produkt. Mange års erfaring med at skabe glasdekorationer gør os sikre på kvaliteten af ​​vores dekorationer. Håndmalet kugler er unikke dekorationer, der understreger julestemningen i dit hjem. Tidløst design giver dig mulighed for at nyde dekorationerne i mange år.

   Vigtig information til købere af vores glasjulekugler.
Julekugler af glas er meget sarte og skrøbelige. På grund af disse egenskaber kan de blive beskadiget under forsendelser fra Maxgaver til dig.
Hvis du på dagen for modtagelsen af ​​pakken med kugler bemærker at nogle er blevet beskadiget, tag et billede af hele emballagen med julekugler og send det til Maxgaver. På dette grundlag modtager du en refusion for hver beskadiget julekugle.

Ved at klikke på billederne nedenfor kan du købe andre modeller af julepynt og et stativ til julekugler eller billige hjemmesko dame og herre, som du kan sæt under juletræet som en dejlig og praktisk gave.

glas æg i bourgogne

glas æg i bourgogne

matgrøn julekugler med børn

matgrøn julekugler med børn

Violet stor julekugle mat med snemand

Violet stor julekugle mat med snemand

Varme uld hjemmesko til kvinde

Varme uld hjemmesko til kvinde

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Stor julekugle kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre spændende, smukke eksklusive billige julekugler, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij