GAVEIDEER TIL MOR. Dekorativ fad i form af et blad med stående kvinde

Varenummer: 10081
Tilgængelighed: IKKE PÅ LAGER
499,00 DKK

Smuk fad/figur i form af et blad understøttet af en kvinde

pynt på spisebord

    En unik kollektion lavet med sans for detaljer. En mytologiske samling af Veronese er en ideel udsmykning af stiliseret interiør. Dæmpet kolorist og dominans bronze farve harmonerer meget godt med de indvendige stiliserede secessions, og giver et moderne stilisering charme kombineret med naturlige elementer, finer. Ved at købe produkter fra os Veronese, få du garantier originaliteten af ​​produktet. Hvert produkt er i sin originale emballage og er signeret mærke tegn.

   Besøg vores shop regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til dekorationer til hjemmet og hurtig levering.
   Boligindretning er ikke kun dekorative skåle og fade. Find vores pynt til hjemmet, der matcher dit hjem og stil. Lad dig inspirere, køb en flot figur af Smuk figur til kærlighedsgave.

Materiale:
Dekorativ fad er lavet af polystone som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver. Er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.
Dimensioner:
Vægt:  1138 g,    Højde: 24,00 cm,   Bredde: 28,00 cm,   Dybde:  17,00 cm

perfekte gave til mor

   Hvis du kan lide vores gaveideer til mor, bestil smuk figur i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Her finder du opskrifter på god gaver - alt hvad hjertet måtte begærer. Bl.a. figurer og pynteting til alle rum i dit hjem og dekoration til kontoret.

   For dem, der brænder for mytologi, har vi figurer af græske, romerske og norrøne guder, især Retfærdighedens Gudinde figur som en gave til en advokat. Justitia figur er perfekt som dekoration til kontor og advokatfirma.

   Hos Maxgaver.dk finder du gaveideer til gave til valentinsdag med flot pyn til hjemmet i form af ekstremt smukke dekorative Veronese figurer eller tekopper, der er pakket i en farverig hjerteformet kasse.

   Fødselsdag gaveideer til far med et stort udvalg af varme, uld hjemmesko til mænd eller gave til bedsteforældre med unik og godt kvalitet cigaretetui og lighter.
   Vi tilbyder også gaveideer til børn. Blandt mange byggelegetøj du kan vælge gaver til børn, for eksempel smuk modelfly byggesæt og militær legetøj.

   Den eneste ret gode idé for mig er at købe varme hjemmesko billige. Personligt kan jeg godt lide varme, og derudover har uldtøfler en positiv effekt på nogle sygdomme.
Vi kan tilbyde gode varme morfar sutsko, filt hjemmesko dame og uld sutsko mænd. De opfylder gode standarder, mens de opretholder meget lave priser, de er perfekte som gaveideer til mors dag, god gave til farfar og endda som julegave til bedstefar.

ideer til mors dags gave

gaven til mor

skåle og fade

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Figurer kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende og smukke, billige skulptur til boligen til gaveideer til mor, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2021 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij