ULD SUTSKO DAME. Varme hjemmesko i en sort / hvid ternet, kun 189 kr

Varenummer: XH08-D
VÆLG STØRRELSE:
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
Tilgængelighed: PÅ LAGER
189,00 DKK

BILLIGE, VARME ULD HJEMMESKO DAME

   Varme hjemmesko til kvinder. Du få kolde fødder mest, når ikke bevæger os meget. Disse hjemmesko over ankelen er ikke egnede til at hoppe, men fungerer bedst, når du hviler foran tv'et, og når du arbejder ved computeren. Denne model giver eksklusivt sortiment af afslappede kvalitets hjemmesko til kvinder til en ekstremt lav pris.

   Bedste komfort, behagelige varme fødder. Bedste uldsutsko på kølige aftener foran tv. Vores uld sutsko til dame er lavet af 100% naturlige merino uld.
Ulden er også karakteriseret ved fugtoptagelses egenskaber hvilket gør at fødderne ikke sveder. Uld hjemmesko dame akkumulerer ikke støv. Hertil kommer, at uldehjemmesko er behagelige og bløde ved berøring. Uldens overflade stimulerer nerveenderne og derved forbedrer blodcirkulationen i fødderne. Meget varme, lette vægt, komfortable, slidstærke og hyggeligt i kontakt. Er synonymt med luksus og komfort og indeholder de mest værdifulde naturlige fibre.

   Det er naturligt behageligt at røre og meget silkeagtig. Det er venligt for menneskekroppen og det meste af tiden vil du ikke mærke sin tilstedeværelse, mens de er på fødderne.
På grund af naturlige egenskaber af uld anbefales tøfler ofte som alternativ i rehabilitering eller forebyggelse af dem, der er ramt af skader (frakturer, dislokationer), degenerative ændringer deformitet (hallux) og reumatiske ændringer. Disse hjemmesko fungerer godt om efteråret og vinteren. Derfor kan du vælge dem, når du vil give nogen fede julegaver.

   Hvis du ikke ved hvordan man vælger den rigtige størrelse på tøfler og hvordan man kan tage en fodmåling, kan man se på den side, hvor vi forklarer det i en kort vejledning.

Vi anbefaler at bestille hjemmesko 1 størrelse større
 

gave til hende

 

uld hjemmesko dame billig
 

hjemmesko dame billig

Ved at klikke på billederne herunder finder du andre billige produkter, der vil være perfekte som en dejlig julegave, fødselsdagsgave eller enhver anden lejlighed. Vi har et meget stort udvalg af varme uld sutsko og filt hjemmesko, smukke julekugler fra polske producenter og unikke Veronese -figurer i bronze. Tilbuddet indeholder også smukke gaslightere og cigaretetuier i mange designs og farver. En meget spændende kategori er smukke kunstige blomster i enkelte kviste og buketter, der ligner rigtige blomster.

glaskugle til jul, mat gylden farve med julekrybbe

glaskugle til jul, mat guld
med julekrybbe

Figur af tyr og bjørn i brydning

Figur af tyr og bjørn i brydning

GAVE TIL BRANDMAND

GAVE TIL BRANDMAND

julekugler Polen, grøn blank med perler

julekugler i grøn blank med perler

Uldens hovedtræk (hvad gør disse tøfler unikke):
- varmt og behageligt (især for dem med "kolde fødder".   - anti-reumatiske egenskaber: stimulerer nerveenderne og forårsager bedre blodcirkulation, reducerer spændinger og muskelsmerter.
- antibakterielle egenskaber.   - eliminerer mider udvikling.   - hypoallergen og forårsager ikke hudirritation.
- indeholder konstant temperatur (holder varmen om vinteren og forhindrer overophedning om sommeren.
- uld absorberer op til 33% fugt i forhold til dens vægt.   - Fremragende luftgennemtrængelighed.   - Det føles ikke af kroppen.
- Vaskinstruktioner: Kemisk rensning eller håndvask ved 30° C. Brug af vaskemidler til uld, fortrinsvis indeholdende lanolin.
- Skyl i vand ved 30° C og efter lidt dræning, hæng til tørring. Undgå kontakt med kilder til varme.

   Besøg vores hjemmeside regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til små gaver til børn og ekspreslevering.
   Unikke gaver til hende er ikke kun varme hjemmesko dame. Find produkter fra vores tilbud, der matcher dit stil. Lad dig inspirere af produkter fra andre kategorier, for eksempel smukke, romantiske Veronese figurer, som er fremragende til at dekorere hjemmet, stuen og væggene i alle værelser.
Du kan købe udmærket kvalitet
kærlighedsfigur, der er perfekte som romantisk gave, bryllupsgave eller gave til kæresten. På samme tid kan figuren være en fantastisk vægdekoration, især smuk på en hvid vægoverflade.

Her finder du identiske uld hjemmesko til mænd, i størrelser op til 48
Varme, fluffy hjemmesko herre

Varme, uld hjemmesko herre

   Du kan få varme, komfort, stil og hygge ved at bære den specialdesignede behagelige og bløde ved berøring grøn sutsko dame. Kunder, der købte denne vare købte også lignende, fluffy, naturlig og miljøvenlige hjemmesko til mænd.
   Hjemmesko dame tilbud i Maxgaver.dk er en masse gode modeller i forskellige farver. Ved at besøge det websted: uld hjemmesko til kvinder, du kan finde sutsko dame lavet af ruskindskind med uldisolering indeni, tøfler til damer med store størrelser, rulamssutsko med farvet broderi eller billige filt hjemmesko opvarmet med uld. I butikken finder du naturligvis også en masse varme, behagelige og billige uld hjemmesko mænd. Du kan kontrollere det ved at hoppe til siden:
uld sutsko herre.
   Alle vores modeller er beregnet til mennesker i alle aldre, unge og seniorer og er af bedste kvalitet og af ren uld i foret, velegnet til følsomme fødder.

   Hvis synes du det kunne være en god, billige og bedste uld sutsko, det er lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil online i dag varme tøfler til kvinder. Det er lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil en sort og hvid tjekket hjemmesko. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Vil det være de bedste afgørelse du nogensinde har lave. Det koster kun 189 kroner. Denne pris er en enestående mulighed. Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at få fingre en små gave til en speciel person i dit liv. Bestil varme hjemmesko til kvinder i dag og husk at vælge størrelse.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Billige morgensko damer kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle varme hjemmesko til kvinder er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke, eksklusive og billige varme uld sutsko dame, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij