VARME SUTSKO TIL BØRN. Røde hjemmesko til en billig fødselsdagsgave

Varenummer: XE02-CE
VÆLG STØRRELSE:
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
Tilgængelighed: PÅ LAGER
119,00 DKK

Røde hjemmesko børn

   Fremragende forslag til en billig fødselsdagsgave. Hele fod er i kontakt med naturlig uld. Det øverste lag er fremstillet af naturvelourlæder  med sarte broderier en bamse. Gummi sål i form af kile, højde på 1,2 cm forhindrer stort set glide. En rigtig fin og god hjemmesko. Konkurrencedygtig pris og 100% Tilfredshed! Farver: Rød. Uldfil hjemmesko er kølige tøfler. Faktisk er de de fedeste tøfler, du kommer på tværs af. Uld er utroligt sundt og gavnligt. Det bidrager positivt til din daglige energibalance, hjælper med at forhindre ubehagelig lugt fødder og væger fugt væk fra dine fødder.

Længder af indlægssåler:
* 28 - 18,0 cm
* 29 - 18,5 cm
* 30 - 19,0 cm
* 31 - 20,0 cm
* 32 - 21,0 cm
* 33 - 21,5 cm
* 34 - 22,0 cm

   Hvis synes du det kunne være en god, billige og bedste, varme sutsko til børn, det er lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil hjemmesko i Når det kommer et sådant behov, er det Maxgaver.dk butik, der altid tilfredsstille dine behov og give et stort udvalg af komfortable hjemmesko lavet af uld. Vores brede udvalg af uld hjemmesko indikerer, at vi har hjemmesko til rådighed for alle.dag. Det er lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil en lille ting i usædvanlig levende regnbuens farver i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Vil det være de bedste afgørelse du nogensinde har lave. Det koster kun 119 kroner. Denne pris er en enestående mulighed. Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at få fingre en små gave til en speciel person i dit liv. Bestil dem i dag og husk at vælge størrelse.

   Besøg vores hjemmeside regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til små billige gaver til børn og ekspres levering.
   Små billige gaver til børn er ikke kun uld hjemmesko. Find produkter fra vores tilbud, der matcher dit stil. Lad dig inspirere, køb en billige økologisk legetøj, der er perfekte som en gave til far fra søn, billige julegaver til børn eller sjove gaver til børn.

små billige gaver til børn

hjemmesko til børn

hjemmesko til børn

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Hjemmesko til børn kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive og billige varme sutsko til børn, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij