Røde plast julekugler til en stor fest. 153 stk 22 forskellige designs

Varenummer: CA0155
Tilgængelighed: PÅ LAGER
899,00 DKK

Røde ubrydelige julekugler. 153 stk, 22 mønstre

   Julekugler og vedhæng er obligatoriske pynt ophængt på et juletræ og på  andre elementer, der skal pyntes. Skal du forberede en stor fest og mangler en masse julepynt, så køb dette flotte sæt fra vores tilbud. Sættet indeholder alle slags juletræsdekorationer, i en række forskellige stilarter, farver, størrelser og former for at dekorere dem så smukt som muligt!

   De seneste år er juletræer pyntet med dekorationer i én farve de mest populære – det slags tilbehør kan du nemt samle på maxgaver.dk. Hvis du kan lide det udvalgte sæt julekugler, vil du med succes vælge andre dekorationer fra vores tilbud, så hele dekorationen ser stilfuld og konsekvent ud.

   Sæt dig ind i vores tilbud og vælg sæt, der hjælper dig med at skabe dit drømmejuletøj! At pynte et juletræ med hele familien er en af ​​de smukkeste juletraditioner. Når vi vælger ornamenter, kan vi forbinde vores yndlingsfarver, sæt julekugler og dekorationer. Det er takket være tilbehør som julekugler og julepynt til juletræet, at vi gør interiøret i vores hjem behageligt og glædeligt. Alt vores julepynt er meget attraktivt som en lille gave til venner og kære.

6 x diamant - 6 cm
6 x klokke - 6 cm
6 x kegle - 10 cm
4 x vandrestok / slikkepind - 11 cm
6 x istap lavet af kugler - 14 cm
6 x agern - 8 cm
4 x slik (rulle) - 11 cm
4 x slik (runde) - 11 cm
3 x mat handske - 4 cm
3 x blank handske - 4 cm
4 x runde minikugler (glitter) - 3 cm

4 x runde minikugler (blank) - 3 cm
4 x runde minikugler (måtte) - 3 cm
6 x runde små (glitter) - 4 cm
6 x runde små (blank) - 4 cm
6 x runde små (måtte) - 4 cm
6 x runde små (diskokugle) - 4 cm
6 x runde medium (glitter) - 5 cm
6 x runde medium (måtte) - 5 cm
6 x runde medium (blank) - 5 cm
6 x runde medium (glitter - blank) - 5 cm

4 x runde store (diskokugle) - 6 cm
4 x runde store (røde og hvide dekorationer) - 6 cm
4 x runde stor (hvid og rød ornament) - 6 cm
1 x runde maxi (glitter) - 8 cm
1 x runde maxi (måtte) - 8 cm
1 x runde maxi (blank) - 8 cm
4 x stjerne (glitter - blank) - 7 cm
4 x stjerne (blank) - 8 cm
4 x hjerte - 6 cm
6 x istap - 17 cm
12 x stjerne - flad (glitter) - 10 cm

Farve: rød + nuancer af hvid
Materiale: Plastik

Antal:
153 julekugler (+/- 2 kugler)

Mønstre: 22 forskellige mønstre af juletræskugler
Styrker: ubrydelige + snor til at hænge

Ved at klikke på billederne nedenfor kan du se vores kæmpe udvalg med andre meget flotte juletræ dekorationer og gaver.  Vi har også mange andre smukke og billige produkter til at dekorere dit hjem. Du kan købe f.eks. en af ​​de mange smukke Veronesiske figurer til at dekorere en hylde eller væg i stuen eller smukke polske julekugler i glas til julepynt. I vores tilbud finder du også et meget stort udvalg af hjemmesko til kvinder, mænd og børn.

Bestikholder til julebordet

tyr og bjørn i brydning

GAVE TIL BRANDMAND

Julefigurer. Nissedukker hvid

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Røde ubrydelige julekugler kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende julekugler til juletræ, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij