BEDSTE VENINDEGAVE. "Lady Godiva", smuk Veronese bronzeskulptur

Varenummer: 74543
Tilgængelighed: PÅ LAGER
679,00 DKK

"Lady  Godiva", smuk Veronese bronzeskulptur

   Perfekte og fantastisk forslag for boligindretning i vores gavebutikken. Denne smuk figur er perfekt i alle detaljer. Meget elegant, meget dekorative, ser godt ud i alle rum. Håndmalet, håndpoleret og underskrevet mærke Veronese. En usædvanlig og charmerende pynt, fantastisk til en stilfuld gave. Skulptur er et mesterværk i sig selv. Ikke kun for elskere og samlere, men også en eksklusiv gave idé !

Materiale:
"Lady  Godiva" figur er lavet af polystone som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver. Er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.
Dimensioner:

Vægt:  1280 g,   Højde: 24,00 cm,
Bredde: 22,00 cm,   Dybde:  7,00 cm

   Hvis du kan lide vores bedste venindegave, bestil "Lady  Godiva" smuk skulptur i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Bogstøtter kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billige bogstøtte, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]
Lady Godiva (ca. 997 – 1067), var en angelsaksisk adelskvinde, som i henhold til et sagn, red nøgen gennem gaderne i Coventry, England.
Formålet med ridtet var en demonstration over for sin mand, Lenfric, jarl af Mercia og greve af Coventry, mod de urimelige skatter med efterfølgende gæld, han havde pålagt sine undersåtter i Coventry. Lady Godivas ønske var at Lenfric skulle eftergive undersåtternes skabte gæld.
En anden udlægning af sagnet fortæller at Lenfric ville eftergive Coventrys borgeres gæld hvis hans hustru, Lady Godiva, ved højlys dag ville ride nøgen gennem byens gader, kun dækket af sit lange hår. Statue af Lady Godiva udført af Sir William Reid Dick, afsløret den 22. oktober 1949 in Broadgate, Coventry.
 

 

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij