KVALITETS GASLIGHTERE

lighter

STORMLIGHTER

lighter til cigarer   Lighter for dig og til gave. Billige pibelightere, turbo stormlightere, jet lightere og cigar lightere. Bedste tilbud af kvalitets gas lightere i Danmark. Pris vil overraske dig. Vindtæt Lighter for dig og til gave. Højeste kvalitet, mest interessant i Danmark.
Vi tilbyder over 300 glimrende pibelightere, unikke turbo stormlighter med jet flamme, med LED-lys og med Swarovski krystaller og flotte elektroniske lightere. Priser overraske dig.
Honest lightere er en forholdsvis ny serie til Danmark.

   Den kvalitet og finish er at den standard, som vi normalt ville forvente at se på en Ronson eller Colibri men på en langt mere rimelig pris.
Elegant
lightere Danmark af Maxgaver for den kræsne ryger, der værdsætter kvalitet, stil og smart look. De er alle kommer komplet i en deluxe gaveæske med en 2 års producenter garanti.
Hvis du er på udkig efter en egnede, overraskende og usædvanlig lightere - Maxgaver.dk er det perfekte sted for dig.
Du vil finde mest interessant, mest geniale lighter, som vil være den perfekte gave tilpasset til hver enkelt anledning.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij