Engle, alfer og dragons

DEKORATIONER TIL VÆRELSET

DEKORATIONER TIL VÆRELSET

   Fantastiske dekorationer til værelset med engle, alfer og dragons figurer. Usædvanlige ideer til romantiske gaver og dekoration af din stue i mange år.

   På ethvert køb hos os du vil vinde altid og du er foran fordi vi har billigste gaver.
Veronese produkter er kunst for alle. Luksuriøse figurer og indendørs dekorationer lige ved hånden.

   "Veronese" mærke er kendt for sine fremragende kvaliteter med fantastisk håndværk sikrer originaliteten af ​​hvert produkt. Det skræddersyede emballage hvert element ikke blot falder sammen med skønheden i produktet, men også sikre, at hele for hvert punkt, når vores kunder modtager dem. Hver figur har brandet stempel på at skabe indsamles værdi.

   Dekorative figurer fra Veronese er lavet af polystone belagt med et lag af høj kvalitet bronze. Nogle gange er de også lakerede med farverige malinger for at understrege effekten af detaljer.. Det er en forbindelse, der stort set består af polyurethanharpiks blandet med pulveriserede stenadditiver, såsom aluminiumhydrat, der giver den tilsat vægt og porcelæn eller "stenlignende" fornemmelse, der resulterede i selve materialets navn. Polystone er holdbar og meget effektiv til at opretholde en skarp maling.   I modsætning til porcelæn, der fyres i en ovn, er polystone et koldstøbt materiale, hvor der ikke anvendes nogen varme i fremstillingsprocessen, hvilket resulterer i meget større variationer i maling.

   Koldstøbning, polystone og harpiks er alle meget robuste og skrøbelige. Det bevarer størstedelen af ​​den originale skulpturdetail, der tegner sig for dens popularitet i samleobjekter. På grund af stenadditivet og afhængigt af vægtykkelsen, kan resultaterne have en tæt fornemmelse og vægt. Ingen af ​​dem kan overleve et fald, og de bryder ganske let. Det er typisk lavet til masseproducerede statuer, figurer, vaser og mange andre ting. De er meget modstandsdygtige over for temperatur, fugtighed, og de er betydeligt lettere at rengøre.

   Polystone er meget holdbare og leverer en renere, mere omfattende repræsentation af en original skulptur end andre almindelige materialer. Det kan helt sikkert være den perfekte gaver til hende og ham.   Unicorn Studio bruger polystone, fordi det har en utrolig evne til at indfange den mindste detalje, hvilket gør det uovertruffen i samleobjekter fremstillings materialer.
Figurer lavet af polyresin er perfekte som valentins gave, bryllupsgave til brudeparret, julegaver til mor eller far og romantiske gaver til kæresten.

- Produkter vil blive sendt ud den samme dag, hvor produktet er betalt for. Og absolut senest den næste arbejdsdag.
- Produktet kan sendes kun til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
- Hos os kun én gang forsendelse prisen bliver beregnet.
- Hvis du køber dette produkt, hver yderligere elementer - gratis forsendelse.
- GRATIS fragt ved køb over DKK 500,-

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij