BEDSTEFAR HJEMMESKO. Varme uld hjemmesko herre, koster kun 179 kroner

Varenummer: 1-302-H-brun
VÆLG STØRRELSE:
  • 41
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
Tilgængelighed: PÅ LAGER
179,00 DKK

Varme uld hjemmesko til størrelse 47

   Hvis du ønsker at købe noget en original, til en rimelig pris, allerede du skal ikke fortsæt med at lede efter. Du skal ikke altid være ekstra kreativ for at overraske dit bedstefar. Gave til farfar kan være meget varm og med laveste pris uldne hjemmesko.
Topkvalitet varme og blødt hjemmesko brun uld og brun læder ruskind. Så billige kun med os. Da vi altid har de laveste priser. Seriøst! Koster kun 179 kroner. Dette er en unik pris for bedste kvalitet varme hjemmesko.

   Varme og unik sutsko herrer der sætter pris på varme, komfort og sund afspænding. Blød fluffy fåreskind inde er den perfekte isolering. Vores hjemmesko er lavet af 100% naturlige merino uld - både indvendig og udvendig; såler af hjemmesko er lavet af naturlig ruskind læder. Ulden er også karakteriseret ved fugtoptagelse egenskaber hvilket gør at fødderne ikke sveder. Uld hjemmesko akkumulerer ikke støv. Hertil kommer, at uld hjemmesko er behagelige og bløde ved berøring. Uldens overflade stimulerer nerveenderne og derved forbedrer blodcirkulationen i fødderne.

sutsko herre

Besøg vores hjemmeside (butik) regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris og hurtig levering.

   Hvis synes du det kunne være en god, billige julegaver farfar, det lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil en super varme bedstefar hjemmesko i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Vil det være de bedste afgørelse du nogensinde har lave. Hjemmesko koster kun 179 kroner. Denne pris er en enestående mulighed. Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at få fingre en små gave til en speciel person i dit liv.
   Uld hjemmesko er kølige tøfler. Faktisk er de de fedeste tøfler, du kommer på tværs af. Uld er utroligt sundt og gavnligt. Det bidrager positivt til din daglige energibalance, hjælper med at forhindre ubehagelig lugt fødder og væger fugt væk fra dine fødder. Denne proces føjer kun til den rene nye ulds naturlige godhed. Mænds sutsko  og damer filt hjemmesko er kun ting ikke kun på koldere dage af året, fordi filt er en god isolator om sommeren og vinteren. Holder varmt, men tillader fugt og sved at blive frigivet udenfor uden at forstyrre følelsen af varme og komfort.

   Vores uld, hvorfra vi gøre bedstefar hjemmesko er 100% EKO! Vi garanterer, at vores uld er 100% naturlige ( uden nogen tilblandinger akryl og andre kunstige tilsætningsstoffer ).
Uld er også vaskes i særligt udvalgte øko væsker og rengøringsmidler, takket være som den er fri for skadelige stoffer i koncentrationer, der har en negativ indvirkning på menneskers sundhed. Blandt andet: chlorphenoler, formaldehyd, allergifremkaldende farvestoffer, forbudte azofarvestoffer og ekstraherbare tungmetaller, hvilke stoffer er indeholdt i konventionelle vaskemidler til uld vask og de forbliver om ulden efter vask.
Uld til at producere hjemmesko bestået også tests på OEKO TEX certifikat (verdens førende sikkerhed mark tekstiler). Vi er stolte af, at vores uld opfylder de strenge krav i dette certifikat.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Hjemmesko uld kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billige bedstefar hjemmesko, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij